Ovakvu Kate još nismo vidjeli: Pila pivo i igrala fudbal u visokim petama

 

KATE-MIDDLETON_PLAVA-KRV_VOJVOTKINJA-OD-CAMBIDGEA_celebrity_zabava_lifestyle

Kate Middleton i princ William odlično su se proveli na trkalištu Newmarket.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea uživali su u pivu i nogometu na trkalištu Newmarket u sklopu proslave Kraljičinog platinastog jubileja, piše Azra.

 

Činilo se da su Kate Middleton i princ William bili prilično raspoloženi dok su u četvrtak poslijepodne prisustvovali prvom danu proslave okruga Cambridgeshire.

 

Na dan svečanosti, koje je uključivalo utrke, nastupe i više od 100 štandova, hiljade ljudi skupljale su novac u dobrotvorne svrhe, ali su Kate i princ William ukrali show.

Kate, odjevena u haljinu s uzorkom i espadrilama s punom petom, fotografirana je kako uzbuđeno šutira nogometnu loptu pred impresioniranom gomilom. Prije nego što je šutnula loptu, Kate je rekla publici da će biti teško jer je ‘nosila cipele na punu petu’.

 

Kate je zatim popila hladno pivo da se osvježi dok je razgovarali s nekoliko vlasnika štandova, a probala je i čokoladu.

KATE-MIDDLETON_PLAVA-KRV_VOJVOTKINJA-OD-CAMBIDGEA_celebrity_zabava_lifestyle

William i Kate razgovarali su s porodicama koje koriste usluge dobrotvorne organizacije, uključujući i djecu koja imaju genetski poremećaj vezivnog tkiva.

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO