Otkrivamo 10 karakternih osobina Blizanaca!

 

coverstyle_zodijak_Blizanac_horoskop_horoskopski-znak_vladavina-blizanaca_zavodnici_zodijak_journal

Da su Blizanci kreativni, zavodljivi i komunikativni, već odavno je jasno. Pripadaju skupini zračnih znakova, zbog čega ‘nikad nemaju mira’ i teško je zadržati njihovu pozornost. Kada zavolite osobu rođenu u znaku Blizanca, nikad niste potpuno sigurni koliko duboko ona voli vas. Njihov šarm i flert ne bi vas trebao iznenaditi, a želite li otkloniti sva iznenađenja, u nastavku doznajte 10 karakternih osobina koje su zajedničke većini Blizanaca, ali i trikove kako ih ‘pripitomiti’…

 

Osobe rođene u znaku Blizanaca su zabavne, društvene, magične i provokativne. Ne zaziru od upoznavanja novih ljudi, nisu uobražene,  ali nemaju previše interesa za duge ljubavne veze. Smatraju se najvećim zavodnicima Zodijaka, ali svoju ljubavnu masku vrlo brzo mogu zamijeniti distancom. No, kada im se netko svidi, mogu vas iznenaditi jer postaju pravi poduzetnici.

 

U čast sezone Blizanaca, koja je počela 22. svibnja i traje do 21. lipnja, otkrivamo 10 zanimljivih osobina tipičnih za ovaj znak Zodijaka:

 

1. Blizanci su rođeni kolovođe, ali su na vječitom oprezu

Blizanci su znatiželjni i uvijek spremni na izazove, rođeni su kolovođe zbog čega se sjajno snalaze na rukovodećim pozicijama. Uvijek su u potrazi za novim duhovnim avanturama, ali moraju biti na oprezu.

 

2. Nema tog događaja koji bi propustili

Intelektualno radoznali, komunikativni i duhoviti, Blizanci su okorjeli ‘partijaneri’ koji stalno moraju biti u toku s aktualnim događanjima. Nema tog otvaranja izložbe, kazališne premijere, važnog tuluma ili drugog značajnog događaja koji bi mogli propustiti, a od svog partnera zahtijevaju da su uvijek spremni na akciju.

 

3. Vladaju komunikacijom, čak i tijekom svađe

Blizanci po prirodi nisu skloni sukobima pa će vam u vezi s njima uglavnom biti osmijeh na licu. Međutim, ako dođe do svađe, budite spremni na razgovor s ljutitim blizancem koji će učiniti sve da pobijedi u argumentiranoj raspravi. Premda više vole slušati sebe nego druge, kad im otvorite svoje srce, uvijek imaju prave riječi.

 

4. Ne vole se osjećati financijski nestabilnima

Iako se njihov društveni život na trenutke čini kaotičnim, kada su u pitanju financije, kaosa nema. Blizanci se jednostavno ne vole osjećati financijski nestabilnima pa stanje na računu i novčaniku uvijek imaju pod kontrolom.

coverstyle_zodijak_Blizanac_horoskop_horoskopski-znak_vladavina-blizanaca_zavodnici_zodijak_journal

5. Vrlo brzo im postane dosadno, zbog čega olako postaju nesretni

Jedan od razloga zašto se javljaju predrasude oko partnerstva s Blizancima leži u tome što je teško zadržati njihovu pažnju. Vrlo brzo im postane dosadno, zbog čega olako postaju nesretni. Od privlačenja Blizanca veći je izazov zadržati njegovu pažnju, stoga traže osobu koja ne izbjegava izlaske, provode i nove avanture.

 

6. Učinit će sve da vam ugode u spavaćoj sobi

Kada je u pitanju seks, s blizancima on je prava uživancija. Muškarci rođeni u ovom znaku čine sve kako bi ugodili ženi, a istovremeno su spremni za isprobavanje novih stvari u spavaćoj sobi. Vole kad mogu pružiti neviđeno zadovoljstvo, ali očekuju isto zauzvrat. Ne trpe ako je netko rob predrasuda u seksu, no seks s Blizancima zasigurno je nezaboravan.

 

7. Ništa im nije važnije od slobode

Za Blizance, sloboda je najvažnija na svijetu. Emocionalna, financijska, osobna sloboda. Vole znati da se mogu osloniti samo na sebe i mrsko im je kad moraju ovisiti o drugima, a isto traže i od svojih partnera. Potreban im je netko tko će razumjeti njihovu avanturističku prirodu, a ne truditi se promijeniti ih.

 

8. Vole putovanja i nove avanture, ali se uvijek vraćaju ondje gdje osjećaju unutarnji mir

Blizanci obožavaju putovanja, spremni su na sve prilagodbe i gotovo ništa im ne predstavlja problem. Nisu velika zanovijetala, vole nove intelektualne spoznaje, ali uvijek se vraćaju ondje gdje osjećaju svoj unutarnji mir.

 

9. Za Blizance, godine su samo broj

Ako je nekom horoskopskom znaku dana vječna mladost, onda su to zasigurno Blizanci. Nikad se ne osjećaju toliko starima koliko zapravo jesu. Ostaju aktivni cijeli život, bave se sportom i uvijek se oblače mladoliko, zbog čega ih drugi često percipiraju mlađima nego što zapravo jesu.

 

10. Nisu dvolični, samo ne vole imati tajne

Najčešća predrasuda koja se javlja uz Blizance je da su dvolični i nepovjerljivi. No, iako ne vole čuvati ili imati tajne, Blizanac je iskren prijatelj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nisu zlopamtila, ali ne opraštaju lako.

(coverstyle)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO