Mars prelazi u znak Ovna i donosi odlične vijesti - Jako povoljan period za Ovna, Lava i Strijelca

 

horoskop_zabava_astrologija_mars_journal

Tranzicije planeta nam donose dobre vijesti. Astrolozi savjetuju šta treba činiti tokom tranzicije Marsa u Ovna i koji znakovi Zodijaka će imati najviše sreće.

 

24. maja moćna crvena planeta Mars ulazi u svoj najpovoljniji horoskopski znak - Ovan. Ovo je odlična vijest za mnoge jer će ovaj dan i sljedećih nekoliko sedmica biti vrlo produktivni i uspješni. Mars će na ovoj poziciji ostati sve do 4. jula, što znači da ćete imati dovoljno vremena da ostvarite nešto veliko.

 

To takođe znači da ćemo imati mjesec i po dana da drastično promijenimo svoje živote na bolje. Moć crvene planete će raditi za nas, a ne protiv nas. Jačanje biopolja! 24. maja većina ljudi će osjetiti veoma snažan nalet snage i energije.

 

Željećemo više raditi, obavljati kućne poslove, upoznati se sa novim ljudima i tako dalje. Lijenost i apatija će preći u drugi plan, ili potpuno nestati. Pokušajte imati na umu svoje glavne ciljeve i želje. Povećajte produktivnost i izdržljivost.

 

Prvo, od 24. maja do 4. jula biće nam potrebno manje vremena za rješavanje uobičajenih zadataka jer će nas Mars učiniti otpornijima. Nikakve nevolje i problemi vas neće moći izbaciti iz takta. Glavna stvar je da se okružite ljudima koji vas neće hraniti sumnjama.

 

Sam dan tranzicije 24. maja biće najproduktivniji dan maja i proljeća uopšte. Mars će nam dati želju da tražimo novi posao, nove izvore inspiracije i zarade. A znakovi Zodijaka koji bi mogli najviše dobroga izvući iz svega jesu Strijelci, Ovnovi i Lavovi.

 

Što se više motivišete i napunite kreativnom energijom to će uspjeh biti veći. Budite strpljivi šta god da se desi.

(pult24)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...