Poruka dana

 

poruka-dana_mario-žuvela_savjetnik-uspjeha_priroda_planine_putovanja_journal

Hoćemo li čekati neke ljepše dane ili ćemo početi živjeti u ovima? Stvarno mislimo da će doći neka bolja vremena? Idealnije okolnosti? Savršeniji ljudi? Ljepša jutra? Što zablude prije padnu, prije ćemo početi cijeniti svaki trenutak. Izunutra treba pogurati stvari. U sebi napraviti veliko čišćenje. Priznati što je prioritet, a čemu je vrijeme da se otvore vrata i pošalje van. Ako ništa ne učinimo, ništa neće biti. Jedno je sigurno. Život se neće posložiti sam od sebe.

 

Jednom ćeš se probuditi i ugledati prekrasan dan i sve će biti onako kako si želio. Ali ti više nećeš biti onaj isti. Godine će ostaviti traga na tebi. Ljudi, iskustva, situacije. Imat ćeš na dohvat ruke sve one stvari koje su te nekoć jako veselile, ali sada će ti biti svejedno. Ne čekaj to vrijeme! Posloži stvari prvo u svojoj glavi, a onda će se posložiti sve oko tebe. S malo ćeš imati puno. Jer ćeš uživati u sitnicama. Gledati život kao dar. A drage ljude pokraj sebe kao najveći blagoslov. Danas je dan da živiš. Ne sutra.

 

Mario Žuvela - savjetnik uspjeha

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...