Nicole Kidman za ulogu u novoj seriji drastično promijenila izgled

 

Nicole-Kidman_celebrity_glumica_serija_zabava_journal

Holivudska glumica Nicole Kidman za ulogu u novoj seriji "Roar" drastično je promijenila svoj izgled.

 

Kidman već godinama nosi prepoznatljivu dugu plavu kosu, a za potrebe novog projekta skratila je kosu i ofarbala je u crvenu boju, prenosi Klix.

 

Rijetko ko se sjeća glumice s početka karijere kada je imala crvene kovrdže. Sada se 54-godišnja glumica za novi je projekt pristala vratiti se nijansi s kakvom je rođena, ali i drastično skratiti kosu u minijaturni bob.

Nije poznato da li se glumica ošišala i ofarbala ili je samo na setu nosila periku jer prije svega dvije sedmice mogli smo je vidjeti na dodjeli Oscara u Los Angelesu, kada je svoje duge plave uvojke svezala u elegantnu punđu.

Na streaming platformu Apple TV+ 15. aprila, stiže serija "Roar". U njoj će se pojaviti brojna poznata glumačka imena, kao što su oskarovka Nicole Kidman, Issa Rae, Cynthia Erivo i Alison Brie, a kroz osam će epizoda donijeti priče osam različitih žena. Serija je nastala prema pričama autorice Cecelije Ahern.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...