"French tuck"... Modni trik uz koji svaki stajling izgleda više cool

 

stajlinzi_modna-inspiracija_tan-france_modni-trik_french-tuck_queer-eye_journal_miss_zadovoljna-žena_moda_tportal

Modni trik naziva ‘French tuck’ odnosi se na jednostavno, a efektno stiliziranje košulja i majica, a svoj naziv može zahvaliti Tanu Franceu, modnom ekspertu iz Netflixove reality serije ‘Queer Eye’

 

Vjerojatno ste već isprobali ovaj ‘francuski’ trend prije nego što je stvoren poseban izraz za njega. French tuck je trik koji se odnosi na stiliziranje gornjeg dijela kombinacije, kao što je košulja ili majica.

 

Gornji komad uvlači se u pojas hlača ili suknje sprijeda, dok njegov ostatak ležerno visi sa strane I na leđima. Ovaj modni trik s razlogom je popularan jer je tako jednostavan za isprobavanje, a ima veliki utjecaj na sveukupan dojam stajlinga.

Zahvaljujući French tucku, svaka kombinacija emitira elegantnu nonšalanciju kojoj oduvijek naginju Francuskinje. Naglašavajući struk, ovaj trik uravnotežuje proporcije gornjeg i donjeg dijela stajlinga čineći figuru višom i vitkijom.

O popularnosti ovog modnog trika, čiji se naziv može zahvaliti modnom stilistu iz Netflixove serije ‘Queer Eye’, dovoljno govori podatak da je kao hashtag na Instagramu u kratkom roku ostvario preko osam tisuća objava.

 

Ovaj trik u casual izdanjima savršeno funkcionira s majicom ili džemperom, uz hlače visokog struka ili suknju. Predimenzionirane košulje i voluminozne veste posebno su prikladne za French tuck, ako su uvučene u hlače ili suknju, čine se stvara vizualno definiran struk.

(tportal)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...