16 ideja kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje

 

balkon_cvijeće_odmor

Bilo da živimo u stanu ili u kući, balkoni su često nepravedno zanemareni prostori u našim domovima. Donosimo vam ideje kako da ovoga proljeća svoj balkon pretvorite u mjesto na kojem ćete voljeti boraviti, odmarati se, družiti i uživati.

 

I mali balkon lako se može pretvoriti u kutak za odmor i uživanje. Ukrasite ga balkonskim cvijećem koje će ga obogatiti najljepšim bojama, postavite drvene, metalne ili pletene stolce ili naslonjač, dodajte stolić i vaša mala oaza je gotova!

 I izborom namještaja balkon možete učiniti još življim i ljepšim ako uzmete onaj u boji, poput ružičaste, plave i narančaste, a ne zaboravite ni na ukrasne jastučiće za stolce koji će vrijeme provedeno na balkonu učiniti još ugodnijim.


Naravno, sigurno nećete pogriješiti ni ako izaberete balkonski namještaj u bijeloj ili natur boji, koji, ovisno o dizajnu, može izgledati elegantno i vrlo moderno, klasično ili retro.

 

U našoj fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za uređenje balkona na kojem ćete voljeti ispijati jutarnju kavu i provoditi proljetne i ljetne večeri u društvu obitelji, prijatelja ili dobre knjige.


(zadovoljna)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO