Ova 3 znaka horoskopa s godinama postaju sve ljepša

 

magazin_horoskop_ljepota_astro_astrologija_blizanci_ovan_zabava_djevica

Unačelu, ljepota nije pitanje godina. Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi zapravo postaju ljepši s godinama.

 

Naime, osobito unutarnja ljepota, koja se tokom života okreće prema van kroz povećanje samopouzdanja, više iskustva i smirenosti, s godinama postaje gotovo optički vidljiva ili barem uočljiva.

 

Mudrost, ravnoteža i radost tada su također vidljivi izvana. Neki taj fenomen nazivaju i svojevrsnom karizmom koja zrači. Ova tri horoskopska znaka s godinama postaju ljepša…

 

Blizanci

 

Blizanci su prirodno puni energije, stalno su u nekoj akciji i uvijek su spremni za pustolovine. Vole prihvaćati izazove i bez oklijevanja skaču u hladnu vodu. Njihov neustrašiv, hrabar, ali i društven način života nadahnjuje mnoge ljude i često ih čini miljenicima u društvu.

Zbog svoje otvorene prirode, blizanci tokom života imaju mnoga iskustva i susreću se s raznim ljudima i stilovima života. Ta raznolikost, to bogatstvo čini osobu rođenu u znaku blizanaca opuštenijom, mirnijom i uravnoteženijom - što u konačnici i vizualno isijava.

 

Djevica

 

Djevica je jako zabrinuta za dobrobit drugih, ali živi oprezno te je svjesna sebe. Njena precizna i pažljiva priroda također je uočljiva u rutini njege.

 

Naime, djevica pomno pazi na ono što stavlja na kožu i kosu. U skladu s motom „Ništa ne dolazi ni iz čega“, djevica uvijek pridaje veliku važnost njegovanom izgledu te to čini godinama. Čak se i u poodmakloj starosti djevice još uvijek smatraju vrlo privlačnima.

 

Ovan

 

Kao i blizanci, ovan je poznat po svojoj pustolovnoj prirodi. Preuzima nove pothvate srcem i dušom te na život više gleda kao na putovanje kroz uspone i padove, a ne kao na laganu šetnju.

 

Njegova životna energija čak i u tinejdžerskim danima odiše visokom razinom privlačnosti i druge su osobe doslovno fascinirane njime. Što je ovan stariji, to postaje otvoreniji i iskreniji; na svom putovanju uči slušati i odgovarati drugima - iznimno privlačne osobine koje omogućuju da mu karizma raste i čini ovna (čak) ljepšim u starosti!

(radiosarajevo.ba)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO