Jennifer Aniston proslavila 53. rođendan... Kako se glumica mijenjala kroz godine

 

journal_Jennifer-Aniston_ljepota_izgled_celebrity_glumica

Jennifer Aniston jučer je proslavila svoj 53. rođendan, a fotografije s početka njene karijere pokazuju koliko se omiljena glumica (nije) promijenila kroz vrijeme.

 

Od kultne Rachel Green u seriji "Prijatelji" (koja je postala prepoznatljiva i po "Rachel" frizuri), do nedavne uloge Alex Levy u "The Morning Show", glumica se istaknula među brojnim holivudskim zvijezdama.

 

Jučerašnji jubilej joj je među prvima čestitala upravo kolegica iz "Prijatelja" - glumica Courtney Cox, a potom su uslijedile poruke Ellen DeGeneres, kao i Reese Witherspoon.

U galeriji fotografija koja seže od 1984. godine - glumica se može vidjeti na snimku iz školskog godišnjaka njujorške srednje škole LaGuardia.

 

Potom slijede fotografije s početka 90ih gdje Aniston još uvijek ima "lice djeteta", a tu su i fotografije njenih prvih angažmana.

 

Istaknuta je i fotografija kultne "Rachel" frizure za koju je glumica kazala kako svojevremeno nije bila pretjerano oduševljena njom.

 

Slijede i neke fotografije s crvenih tepiha, te prepoznatljivih filmskih uloga po kojima je obožavatelji pamte, pored uloge u seriji "Prijatelji".














klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...