Žena svom mužu treba biti i ljubavnica i prijateljica - Zlatni savjeti jedne bake

 

journal_ljubav_žena-brak_muškarac_ljubavnica_zlatni-savjeti_sreća

Genijalna baka oduševljava mnoge i donosi ljubavne savjete za sve žene ovog svijeta.

 

Na internetskim portalima već neko vrijeme se provlači tekst jedne bake koja je odlučila posavjetovati sve žene ovog svijeta. Ona je 60 godina provela u braku sa čovjekom kojeg je najviše voljela i naučila dosta toga o ljubavnim odnosima. Ovako počinje njena priča:

 

"Drage moje dame, ne slušajte šta vam govore stručnjaci već slušajte svoje srce. Ne možete vi poslušati savjet čovjeka koji kaže da se ne trebate pomiriti sa bivšim ako vaše srce to žarko želi. Ne zna taj čovjek šta vašem srcu treba i kraj koga bi bilo sretno!

 

Ne slušajte ni one koji vam savjetuju kako da se ponašate i oblačite. Na primjer, neki će reći da se obavezno obuceto u crveno jer to muškarce privlači. I to nije istina, postoje muškarci koji preziru crvenu boju i ne vole je vidjeti na svojoj ženi.

 

Zato ako želite oduševiti svog muškarca obucite se u ono što se isključivo njemu dopada i u boju koja se njemu sviđa. Sve ga to možete pitati direktno. Ne slušajte savjete ljudi koji kažu da morate što više prećutati ili da trebate samo određene stvari govoriti svom muškarcu.

 

Ni to nije dobra taktika. Recite mu sve što mu želite reći. Recite kad ste u strahu, kad ste zabrinute, kada za nečim žalite... Vaš muškarac će vas željeti zaštititi i utješiti, pružite i sebi i njemu to olakšanje. Ne slušajte ljude koji kažu da žena mora biti dobra i neiskvarena, vole oni i rospije.

 

Ako želite dugovječnu ljubav morate pomalo biti i bezobrazne i pokazati svoju razigraniju stranu ličnosti. U spavaćoj sobi budi ljubavnica, u kuhinji domaćica a na ostalim mjestima - brižna i dobra žena. Tako se održava strast, ljubav i poštovanje.

 

Ne slušajte ljude koji smatraju da oni žive najispravniji život i koji smatraju da bi svi trebali živjeti kao oni. Takvi najmanje znaju o životu i zapravo su samo veliki narcisi. Ne slušajte ljude koji vam govore šta bi kada trebali uraditi i kako se ne bi trebali ponašati.

 

Ne slušajte ljude koji kažu da je sramota udati se poslije razvoda - sve što želite učiniti to i možete!

Autor: 

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO