"Uvod u anatomiju"... Severina na svom IG profilu objavila fotku na kojoj je pokazala golu guzu

 

pjevačica_stražnjica_fotografija_severina_celebrity_ljepota_miss_journal

Severina Vučković (49) na svom Instagram profilu objavila je jednu od najgolišavijih fotografija, i malo je reći, zapalila Internet. Pjevačica na provokativnoj fotografiji gotovo potpuno gola, a tijelo je ogrnula samo šljokičastim ogrtačem. U crnim tangama i štiklama s visokom potpeticom pokazala je isklesane noge i stražnjicu.

"Uvod u anatomiju", napisala je u opisu fotografije, a nije dugo trebalo da prikupi više od 45 tisuća lajkova i brojne komentare. "Srce mi je stalo", komentirala je Ella Dvornik, a drugi su se nadovezali u sličnom tonu: "Najbolje tijelo na estradi", "Koja mačka", "Seve ti bi oživjela mrtve", "Koje tijelo", "Kakva žena", "Seve, goriš", "Ti si ženo kraljica".


Citatom velikog hita ""Tutti Fruttija" iz 80-ih: "Ko da, da da da… ko da su je klesali..." jedna je Severinina pratiteljica na Instagramu originalno ispratila fotografiju koju je Seve objavila. Na fotografiji pjevačica uistinu blista, a provokativan pogled i besprijekorno isklesane noge i stražnjica s razlogom su našile na oduševljene reakcije, i to većinom ženska populacija Severininih pratitelja.

miss7.24sata.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO