Spektakularna izdanja jedne od najljepših Ruskinja svih vremena

 

Irina-Shayk_moda_ljepota_crveni-tepih_Rusija_journal

Irina Shayk proslavila je svoj 36 rođendan. Slavna manekenka rođena je 6. siječnja 1986. godine u ruskom gradu Yemanzhelinsku, a njezino puno ime je Irina Valeryevna Shaykhlislamova.

 

Kaže kako je svoj izgled (zahvaljujući kojem je i danas na popisu najtraženijih modela) naslijedila od roditelja. Njezin otac Valery ima tatarsko podrijetlo i od njega je dobila tamniju put zbog koje su mnogi na početku karijere mislili kako zapravo dolazi iz Južne Amerike. Od majke Olge naslijedila je svijetle oči i - ljubav prema glazbi.

 

Naime, Olga je bila učiteljica glazbe u vrtiću. Irina je imala šest godina kada je počela svirati klavir, a s devet godina upisala se u glazbenu školu. Nakon mature kratko je studirala marketing, ali zatim se sa svojom sestrom upisala u kozmetičku školu.

Irina-Shayk_moda_ljepota_crveni-tepih_Rusija_journal

Upravo su je tamo primijetili ljudi iz lokalne manekenske agencije i ostali očarani njezinom ljepotom. Svoju prvu veliku priliku dobila je 2007. kada je postala zaštitno lice brenda Intimissimi, a iste godine debitirala je i u specijalnom Swimsuit izdanju magazina Sports Illustrated.

 

Dvije godine kasnije postaje članica agencije IMG Models.

 

Bottega Veneta, Givenchy, Miu Miu, Versace, Valentino, Oscar de la Renta, Marc Jacobs, Max Mara samo su neke od modnih kuća čije je revije nosila, a pojavljivala se i u brojnim reklamnim kampanjama među kojima su najpoznatije one za modne kuće Jean Paul Gaultier, Versace, Alberta Ferreti, Missoni, Burberry i Roberto Cavalli.

Gdje god se pojavi, Irina plijeni pažnju svojom ljepotom, pogotovo na glamuroznim događanjima i crvenim tepisima kojima zavlada u sekundi, onako kako samo najbolji modeli to znaju.

 

Zavirite u galeriju i pogledajte najspektakularnija izdanja po mnogima jedne od najljepših Ruskinja svih vremena.








Piše: zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...