Preuredite dom i osjetite ljepotu boho stila

 

Boho stil spaja mnoštvo stilova i različitih predmeta. Također ga karakterizira miješanje naoko nespojivih boja, uzoraka, materijala, stilova, tekstura i oblika.

 

Boho stil voli različite teksture i trpi kič, stoga se poigrajte različitim ukrasima i detaljima sa zabavnim teksturama kao što su primjerice tepisi, pletene deke, izvezeni ukrasni jastučići, pletene košare i taburei i kožne fotelje, ne bojte se dodati nekoliko slojeva i ukrasa različitih dimenzija i mnogoprirodnih materijala.

uredi-dom_boho-stil_namještaj_uređenje_journal

Tamni, lakirani i moderni namještaj bilo bi dobro izbaciti iz prostorije koju želite urediti u boho stilu. Držite se svijetlih tonova. Najbolje je da zidove i krupni namještaj kupite u neutralnim bojama, a zatim dodajte nekoliko specifičnih komada. Poput šarenih jastučnica i prostirki.

 

Međutim, iako ga karakterizira miješanje boja, uzoraka i struktura važno je napraviti pravi balans kako ne bi pretjerali.

 

Boho stil ima opuštenu vibru, iako to ne znači da možete imati neuredan i prenatrpan interijer.

Prostoriju ukrasite različitim biljkama koje će udahnuti život i svježinu. Biljke prebacite u pletene košare ili glinene tegle, a posebnu draž dat će i viseće biljke za koje možete i sami izraditi pletene držače.

Pomoću mješavine starog i novog izgradit ćete boho stil, bilo da je riječ da ste predmete kupovali u lokalnoj trgovini ili na putovanjima širom svijeta.

U gotovo svakom boho interijeru primijetit ćete perzijski ili marokanski tepih koji je zasigurno statement detalj. Posljednjih sezona sve su popularniji i juteni tepisi koji su poprilično pristupačni.

 

Odaberite svijeće s aromom čokolade, pamuka ili kojeg god vama dragog mirisa koji će vas umiriti na kraju napornog dana.  azra.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...