Kakav spektakl na leđima! Zendaya neobičnom haljinom ukrala pažnju na dodjeli Zlatne lopte u Parizu

Zendaya_tom-holland_spiderman_film_pariz_crna-haljina

Na dodjeli Zlatne lopte u Parizu pojavili su se i glumački par i zvijezde filma "Spider-man" - Zendaya i Tom Holland. Iako na prvi pogled obična, glumicina crna haljina s neobičnim detaljem na leđima, ukrala je pažnju na ceremoniji.

 

Dodajući još jedan arhivski dragulj svom već impresivnom "repertoaru" i izdanjima s crvenog tepiha, mlada modna ikona prisustvovala je godišnjoj ceremoniji dodjele Zlatne lopte, a njeno izdanje posebno je aktuelno na društvenim mrežama.

 

Sinoćnja ceremonija predstavlja prvi javni izlazak glumice sa svojim partnerom i kolegom iz "Spider-mana" Tomom Hollandom, gdje se pojavila u zadivljujućoj Roberto Cavalli haljini iz kolekcije jesen/zima 2000.

Zamršeni zlatni detalji koji repliciraju kičmenu moždinu učinili su crnu haljinu koja stiže do članaka pravim hitom, a cjelokupno izdanje osmislila je u saradnji sa stilistom Lawom Roachem.

 

Glumica je izdanje upotpunila frizurom koja imitira bob i zlatnim naušnicama.

Zendaya je poznati zaljubljenik u retro haljine i dio opsežne liste poznatih koji često nose vintage izdanja, a ovo nije prvi put da je za crveni tepih birala ovakve haljine.

 

Ranije je oduševila izdanjima na Venecijanskom filmskom festivalu u Balmain kreaciji, a tu je i prepoznatljiva Versace sjajna haljina, kao i izdanje po ugledu na Eunice W Johnson u zadivljujućoj YSL haljini iz 1982. godine.


    klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...