Donosimo vam prijedloge kako da budete stilizovane i na snijegu

 

MODA_PLANINA_SNIJEG_ZIMA

Iako zima mnogima nije omiljeno godišnje doba, ne treba zaboraviti sve njene čari. Osim novogodišnjim i božićnim praznicima, zimi se najviše radujemo snijegu.

 

Dijelove Bosne i Hercegovine konačno je prekrio bijelo pokrivač, zbog čega su se mnogi uputili na planine. Ako i vi planirate da predstojeće neradne dane iskoristite za boravak na snijegu, donosimo vam prijedloge kako da budete stilizovane uprkos niskim temperaturama i padavinama.

MODA_PLANINA_SNIJEG_ZIMA
Za super zimski outfit ključni komad je jakna. Nose se duge jakne, parke, tedi kaputi ili skijaške jakne, u različitim bojama. Ipak, ono što je posebno moderno posljednjih sezona su svijetle boje u kojima ćete se savršeno uklopiti sa snježnim ambijentom. Ono što je podjednako važno su kvalitetne tople nepromočive čizme. Posebno su popularne Ugg, a posljednjih godina na prvom mjestu su Inuikii čizme. Iako se smatraju “ružnim”, ovi modeli su idealan izbor za boravak na planini.

 

Ostalo je da izaberete omiljeno pletivo, termo helanke ili pantalone i nikako ne zaboravite zimske modne dodatke. Osim što će vas grijati, kapa, šal i rukavice upotpunit će vaš stajling. Zato izaberite kvalitetne komade u omiljenoj boji.

 

U nastavku pogledajte više ideja:azra.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO