Svi žele na premijeru... Traži se karta više!

 

JUŽNI-VETAR-2_JUŽNI-VETAR-UBRZANJE_MILOŠ-BIKOVIĆ_POPULARNO_MAGAZIN

Sve karte za svečane premijere filma “Južni vjetar : Ubrzanje”, koje će se održati u srijedu 10. novembra u CineStar Banja Luka – Delta Planet, te 11. novembra u CineStar Sarajevo – Bingo City Center su rasprodate. Sve kinoprojekcije u CineStaru se odvijaju prema preporukama propisanim za ovu djelatnost, što znači da su prodajni kapaciteti u dvoranama smanjeni. Drugi dio franšize “Južni vjetar” očekivano je izazvao veliko interesovanje publike, a nakon svečanih premijera, u kinima se nastavljaju redovne projekcije filma, za koje zainteresovani već mogu kupiti ulaznice koje su u prodaji online ili u kinima.

 

Nastavak najgledanijeg regionalnog kino hita ovih dana osvaja cijeli region, čemu svjedoče pune dvorane svih CineStar kina, zbog čega će se i u Bosni i Hercegovini na dan premijere film prikazivati u svim raspoloživim dvoranama.

 

Tako će najvjerniji fanovi koji su uspjeli na vrijeme kupiti ulaznice za premijere, drugi dio filma “Južni vjetar : Ubrzanje” pogledati u društvu ekipe filma koju predvode glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

 

Svi ostali će novi film moći pogledati u Banjaluci od 11. novembra , odnosno u Sarajevu od 12. novembra. Pored Banjaluke i Sarajeva, “Južni vjetar : Ubrzanje” će biti na repertoaru i u ostalim CineStar kinima u Bosni i Hercegovini – u Mostaru, Bihaću, Tuzli, Zenici i Prijedoru, a karte možete kupiti na https://bit.ly/3bjYBQ0  ili na blagajnama kina.

Novi dio najgledanijeg filma u posljednje dvije decenije, nastavlja priču o životima Maraša i Baće, koje glume Miloš Biković i Miodrag Radonjić. Podršku im daje Car, kojeg glumi legendarni Miki Manojlović.  Luka Grbić je u ulozi mlađeg Maraša, dok je vodeća junakinja Jovana Stojiljković. Filmska ekipa sa redateljima Milošem Avramovićem i Petrom Mihajlovićem, donosi dva sata spektakularne akcije.

 

Iza drugog dijela stoje produkcije Režim i Telekom Srbija, u koprodukciji sa Archangel Digital Studios, Film District, Archangel Digital i Telefilm (Hrvatska).

 

Film je realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Filmskog centra Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s vjerskim zajednicama AP Vojvodina, Hrvatskog audiovizuelnog centra – HAVC kao i Opština Knjaževac, Dom kulture Knjaževac i Grad Kastav, Hrvatska.  

ultra.ba

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.