"The Lost Daughter": Psihološka drama koja će obilježiti ovu zimu

Dakota-Johnson_italija_spisateljica_Elena-Ferrante_netflix_drama_psihologija_film

Talijanska spisateljica Elena Ferrante ove će zime biti pun pogodak. Uskoro bi se u hrvatskim knjižarama trebao pojaviti prijevod njezine knjige Mračna kći, a sada je objavljen i službeni trailer za film The Lost Daughter, rađen upravo po toj knjizi, a čiju režiju i scenarij potpisuje Maggie Gyllenhaal.

 

Glumačka ekipa je i više nego odlična – fantastična Olivia Colman nagrađena Oscarom kao jedna od najvećih britanskih glumica svoje generacije, poznata po seriji The Crown, ali i filmu The Father, zatim glumac Paul Mescal, Dakota Johnson iz legendarnog Fifty Shades of Grey, Ed Harris, Peter Sarsgaard, Dagmara Dominczyk, Paul Mescal.

 

The Lost Daughter

Psihološka drama koju mnogi ne prestaju hvaliti, pa zato vjerujemo da će biti itekako gledana. Radi se o sredovječnoj ženi i pomalo mračnom odnosu koji se počinje razvijati između nje i još jedne žene. Započinje nizom isječaka na kojima Leda gleda Ninu izdaleka dok se kupa u moru, zatim bliže na plaži i na ulici i prikazuje sve veću Nininu rastuću nelagodnu svijest da je netko promatra. A Leda postaje pomalo opsjednuta mladom majkom i djetetom koje promatra i ovdje počinje njezino propitikivanje sebe kao majke te, vraćajući se u prošlost, počinje ispitivati svoje osjećaje, majčinske i druge odluke koje su utjecale na njezin život i život njezine obitelji.

 

Pogledajte fantastičan trailer za film koji ćemo jedva dočekati, a službeno stiže 31. prosinca!

Ako više volite knjige ili želite baš ovu pročitati prije izlaska filma, odlična je vijest to da uskoro na police knjižara u Hrvatsku stiže hrvatski prijevod knjige Mračna kći, to jest točnije 4. studenoga.

 

Pogledajte gdje možete naručiti u pretprodaji:
ljepotaizdravlje.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.