Mjesečni horoskop za Oktobar 2021.

 

journal_magazin_horoskop_astrologija_mjesečni-horoskop_zabava_oktobar_horoskopski-znaci

Ovan

Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Djelujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u Vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosjećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da Vas kompromituju. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajedničkih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja.

 

Bik

Suviše ste ponosni da progovorite o određenim problemima koji Vas sputavaju i na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Ukoliko Vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogućnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrđena pravila koja morate ispoštovati u poslovnoj saradnji, postupite po svojoj savesti. U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe da se zavaravate velikim iluzijama i nečijim obećanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono što čvrsto »držite u svojim rukama«. Emotivno se rasplinjavate ili suviše maštate o osobi koja Vam je »nedostupna«. Smirite svoje strasti i prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.

 

Blizanci

Djelujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procjena, očekuje Vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Ipak, sve je moguće korigovati u skladu sa ličnom motivacijom i zadanim uslovima. Zatražite nečiju intervenciju pri rješavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. U privatnom životu često na vrlo subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga da odbijate nečije ohrabrenje i prisustvo. Ponekad se nalazite u »emotivnom uzletu« ili u svom čudesnom svijetu maštarenja. Važno je da vjerujete u sebe ili u stvari koje Vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

 

Rak

U poslovnim krugovima umijete često da vodite glavnu riječ i očekujete od drugih da dosljedno slijede Vaše ideje. Blic procjena najboljih mogućnosti i sposobnost dobre organizacije donosi novi uspjeh. Vješto umijete da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima i da ostvarite važnu ulogu u poslovnim pregovorima. Uvijek kada se nalazite u prilici potencirate savremenija rješenja i profesionalno usavršavanje. Uživate u različitim emotivnim kontaktima ili susretima koji Vam predstoje. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osjećanja podijelite sa bliskom osobom. Osjećate veliki emotivni zanos i ne krijete svoje oduševljenje, godi Vam ljubavni tretman koji dobijate u društvu voljene osobe.

 

Lav

Uz svu ažurnost i odgovornost koju izražavate, ne možete u potpunosti da udovoljite svim svojim saradnicima. Neko Vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na propratne komentare ili na različita upozorenja. Povremeno osjećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Djelujete uzdržano i ne želite da prekoračite svoja poslovna ovlaštenja, stoga odlažete konačnu odluku. Čini Vam se da prolazite kroz novi »ljubavni suton«. Nedostaju Vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner često odsustvuje iz Vama nepoznatih razloga, tako da Vam uskraćuje svoju emotivnu pažnju. Potajno priželjkujete da se ostvari jedan romantičan susret ili Vaša »ljubavna vizija«.

 

Djevica

Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo djelimične rezultate, što Vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrijebi Vaše izjave u svoju korist. Ponekad je teško zaključiti ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada Vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje činite nisu po mjerilima ili ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspjevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih »ljubavnih trikova«. Imate potrebu da promjenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da uljepšate svoj intimni i ljubavni život.

 

Vaga

Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da podstičete kreativnost u idejama, očekuje Vas zajednički dobitak i mogućnost za obnavljanje nekih poslovnih dogovora. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate varijantu koja donosi najbolje razultate. U ljubavnom životu potreban Vam je »mali podsticaj«, da osjetite veliki emotivni zanos ili strast i inspiraciju u blizini voljene osobe. Na sreću, partner umije da ispuni Vaša očekivanja. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiju poruku ili udvaranje. Očekuje Vas novo emotivno zadovoljstvo i prijatno iskustvo u novom društvu.

 

Škorpion

Djelujete vrlo energično i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god Vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. Važno je da sačuvate dodatnu mjeru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak umije lako da zavara. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem. Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

 

Strijelac

Osjećate laganu stagnaciju u stvaralačkom izražavanju i potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Važno je da angažujete pouzdane saradnike, kako biste ostvarili zajedničke interese u predviđenom roku. Prepustite drugima da se dokazuju u novim ili eksperimentalnim situacijama. Preispitajte svoje stavove sa različitih aspekata uspješnosti i poslovanja. U ljubavnom životu prija Vam nečije prisustvo, ali želite da ostavite dovoljno prostora i za neka paralelna interesovanja. Pokažite više diskrecije, naročito pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procijenite svoje mogućnosti, prije nego što pokrenete novu ljubavnu inicijativu i izrazite svoje namere.

 

Jarac

Djelujete snalažljivo i vrlo sugestivno na svoju okolinu, ipak to ne predstavlja dovoljan uslov ili garanciju za poslovni uspjeh. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkom rješenju i da bolje zaštitite svoje poslovne interese. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promjenama. Nalazite se u fazi ljubavnog uzleta i izuzetno Vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove« koje neko ne može da ispuni. Usmjerite svoju pažnju prema vedrim temama, uvek postoji »ljepši dio stvarnosti«.

 

Vodolija

U nekim iznenadnim događajima ili u neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, morate djelovati vrlo trezveno. U stanju rezignacije i pometnje, moguća je pogrešna orijentacija ili da stvorite negativnu tenziju među saradnicima. Ponekad postoje problemi koji zahtjevaju fazu kreativne inkubacije, prije nego što se iskristališe dobra odluka i pozitivno rješenje. U odnosu sa ljubavnim partnerom, česte promjene u raspoloženju stvaraju dodatnu nervozu ili nesigurnost. Umijete da postavljate stroge kriterijume i nemate dovoljno razumjevanja za nečije slabosti ili propuste u ponašanju. Događaji iz Vašeg ljubavnog života ne treba da zaokupljaju pažnju javnosti, budite diskretniji u svom ponašanju nego obično.

 

Ribe

Stalo Vam je da ostvarite zajedničke interese, ali i da promijenite ustaljeni poslovni poredak ili određene uslove koji Vas obavezuju na dodatne ustupke. Nema razloga da obraćate pažnju na sporedne situacije koje Vam oduzimaju dragocjenu energiju ili vrijeme. Vaša kreativnost dolazi do pravog izražaja u situacijama kada drugi gube volju ili idejnu orijentaciju, umijete da pronađete zaobilazno rješenje. Nalazite se u fazi »emotivnog privida«, često na subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje. Imate utisak da Vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili priliku da ostvarite svoje namjere. Uporno pokušavate da sagledate sve mogućnosti zajedničkog života. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuje Vas nova ljubavna romansa.

astrolook.com

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.