Cardi B ekstravagantnim izdanjima privlači pažnju na Paris Fashion Weeku

 

Paris-Fashion-Weeku_reperica_muzika_cardi-b_moda

Reperica Cardi B bila je gošća nekoliko modnih revija koje su se odigrale ove sedmice otkako je 27. septembra počeo Paris Fashion Week, a posebno je privukla pažnju ekstravagantnom odjećom počev od kožne kombinacije sa šiljcima do zlatne skulpture na glavi.

 

Reperica je u četvrtak na reviji brenda Balenciaga u Parizu nastavila svoju "turneju" nakon poroda. Pojavila se u crnoj koži od glave do pete, dizajnu Richarda Quinna, prekrivenoj šiljcima na ramenima i manžetama, s usklađenim kožnim kaišem, a cijeli izgled je upotpunila čizmama na platformu Ricka Owensa.

 

Obuću je sparila s kožnim šeširom Chrome Heartsa, tankim crnim sunčanim naočalama "Iris" od Jaupina i nizom ogrlica marke By Lolita.

28-godišnjaka je također tokom kupovine u srijedu viđena u još jednom neobičnom i pomalo futurističkom izdanju. Uparila je Schiaparellijev zlatno-sivi sako od tvida sa zlatnim ukrasima s crnim hlačama, crnim čizmama i nadrealističkim zlatnim nakitom, uključujući zlatnu skulpturu na glavi.

Paris Fashion Week bio je prva "pozornica" reperice nakon što je prethodnog mjeseca sa suprugom Offsetom dobila drugo dijete. Ona je obznanila rođenje dječaka na Instagramu objavivši fotografiju poslije porođaja, s opisom "4. 9. 21".

 

Cardi je osvojila Pariz svojim ekstravagantnim izgledom, ali i saradnjom sa njenim stilistom Kollinom Carterom. Prvi izlazak nakon porođaja bio je na izložbu "Thierry Mugler: Couturissime", gdje je nosila zadivljujuću, avangardnu haljinu dizajnera.

Na crvenoj šljokičastoj haljini bio je kristalno optočen grudnjak i ogrtač sa perjem koji joj se uzdigao nad glavom. Cardi je za ovu priliku također i svoje obrve ofarbala u crveno.   klix.ba

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.