"And Just Like That": Carrie Bradshaw i dalje pomične modne granice

 

moda-Carrie-Bradshaw_seks-i-grad_And-Just-Like-That_serija_zabava_lifestyle_journal

Još jedna kombinacija Carrie Bradshaw na setu serije "And Just Like That" privukla je pozornost javnosti i dokazala da Carrie i u 2021. godini pomiče modne granice.

 

Carrie odnosno Sarah Jessica Parker na setu se pojavila u kompletu inspiriranom tradicionalnom indijskom odjećom, sastavljenom od prekrasne šarene maksi suknje i dekoltiranog crop-topa dugih rukava.

Zanimljivi, šareni uzorak i predivne boje bili su ti koji su krali najviše pozornosti. Ispod višebojne suknje ukrašene zlatnim nitima nazirale su se ljubičaste sandale s vrtoglavo visokom potpeticom.

 

Glumičin zaštitni znak, duga kovrčava kosa, bila je spletena u pletenicu i ukrašena ružičastim i ljubičastim cvjetovima koji su savršeno nadopunjavali modnu kreaciju, a do najsitnijeg detalja razrađen izgled upotpunjen je crno-bijelom prugastom torbicom, srebrnom ogrlicom s velikim privjeskom i naušnicama s draguljima.

 

Posljednjih dana u javnost curi sve više fotografija sa seta serije pa tako i zanimljivih modnih kreacija Carrie Bradshaw, a gore spomenutu i još neke možete pogledati u našoj fotogaleriji.


Inače, na setu  serije "And Just Like That", koja će imati deset epizoda, ulogu redateljice preuzela je i glumica Cynthia Nixon koja u nastavku "Seksa i grada", naravno, i glumi. Opet ćemo je gledati u ulozi cinične odvjetnice Mirande Hobbes. Njezino ime navedeno je i na popisu izvršnih producenata serije čija je prikazivanje zakazano za prosinac.Piše: zadovoljna.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.