Poruka dana

 

Odmori malo svakog dana! Odmori od očekivanja koja imaš od sebe i očekivanja koja drugi imaju od tebe. I od drugih ludih stvari. Ne treba ti život u stalnoj jurnjavi. Daj sebi vremena da ponovno počneš disati, osjećati, voljeti. Reci sebi: Neće svijet propasti ako na trenutak izgasiš mobilni. I budeš to što jesi. Moćna je samoća, prijatelju. Preporađa, čini te drugim čovjekom. Imaš osjećaj da si u predvorju nekog boljeg života. Drugačijeg sebe. Smirenijeg. Opuštenijeg.

Zašto ne bi danas rekao da ti je najsretniji dan u životu? Bez obzira što si imao stotine prekrasnih prije njega i što ćeš imati stotine nevjerojatnih iza njega. Reci, ne košta te ništa! Bez obzira što stvari nisu onakve kakve bi mogle biti. Bitno je da se na miru sjetiš. I sebe i sreće i života. Zašto ne bi danas neku sitnicu učinio važnom i posvijestio sebi koliko život može biti lijep i bez da se nešto specijalno dogodilo? Specijalno je to što si se probudio i dobio još jednu priliku. Nauči je cijeniti!

- Mario Žuvela

poruka-dana_mario-žuvela_prijatelj_uspjeh_motivacija_doktorica.org_journal_zabava_citati_lijepe-misli_izreke

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.