ZODIJAČKI NOSTALGIČARI: Ovi horoskopski znakovi najviše žive u prošlosti

 

horoskop_bik_rak_djevica_jarac_astrologija_zodijak_astro-profili_prošlost

Sjećanja pripadnicima nekih znakova znače puno više nego drugima. Otkrijte kojima i kako kotira znak čija vladavina upravo počinje

 

Rak

Kao jedan od najosjećajnijih horoskopskih znakova, Rak je nostalgičar sklon živjeti u prošlosti. U stanju je satima neumorno govoriti o djetinjstvu i obiteljskim uspomenama jer voli osjećaj topline probuđen sjećanjima. Zahvalni su na svojoj osobnoj povijesti i zbog nje se dobro osjećaju u vlastitoj koži. Skloni su idealiziranju prošlosti i sami lako počinju vjerovati u njenu uljepšanu verziju. Dok im ona pruža osjećaj sigurnosti, neizvjesnost koju nosi budućnost pomalo ih plaši. Drže se utabanih staza i izbjegavaju rizične poteze, čak i ako bi im se mogli isplatiti.

 

Bik

Bikovi doživljavaju prošlost prilično romantično. Budući da ne vole promjene i izlazak iz zone udobnosti, teško se odvajaju od onoga na što su navikli. Njihova vezanost za prohujala vremena ponekad ih može navesti da uronjeni u lijepa sjećanja propuste doživjeti ugodno iskustvo u sadašnjosti. Skloni tradicionalnim vrijednostima, u prošlosti pronalaze oslonac i temelj samopoštovanja, kreativnosti i unutarnje snage.

 

Jarac

Jarci su jako vezani uz prošlost i doživljavaju je kao polazište za budućnost, a ono što su započeli u pravilu i dovršavaju. Skloni su se fokusirati na negativna iskustva, pogotovo vlastite poraze i pogreške, koje su u stanju bezbroj puta prevrtjeti u glavi. Iz svega izvlače pouku da im se iste neželjene stvari više ne bi ponovile. Ipak, počnu li previše razbijati glavu onime što je bilo i prošlo, propustit će uživati u sadašnjem trenutku.

 

Djevica

Djevica čvrsto vjeruje u to da je povijest, pa tako i njena osobna, učiteljica života. Sklona je vraćati se u prošlost i nanovo analizirati poteze koje je povukla ili situacije u kojima se našla, razmišljajući o tome što je mogla bolje napraviti. Teško zaboravlja neugodna iskustva, a naročito svoje pogreške. Sklonost samokritičnosti može je učiniti razdražljivom i tjeskobnom, no s druge je strane potiče da ispravi stare greške.

tportal.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.