15 modela espadrila s ravnim potplatima koje ćete htjeti iznositi

 

espadrile_ljeto_ljetna-obuća_ravni-potplat_cipele

S dolaskom toplijeg vremena, nezaobilazan dio mnogih garderoba postanu espadrile. Mnogi ih smatraju idealnim ljetnim komadom obuće. Idu na traperice, haljine, kratke hlače, suknje... Idealan su odabir za šetnju, kavu, pa i odlazak na posao.

 

Postoji cijeli niz različitih modela espaadrila. Po definiciji espadrile su lagane cipele čiji je pleteni potplat izrađen od materijala kao što je primjerice juta.

Potplat je ono što neku obuću čini espadrilom, a modeli mogu biti razni, od natikača preko sandala s platformom do ravnih zatvorenih modela.

 

U našoj galeriji mi smo izdvojili 15 različitih modela espadrila s ravnim potplatom koje će se savršeno uklopiti u svaku ljetnu kombinaciju, a u toplijim mjesecima mogu poslužiti i kao idealna zamjena za tenisice. Osim toga, u trgovinama se prodaju i espadrile tenisice.

 

U svakom slučaju, svatko može pronaći opciju koja mu najviše odgovara jer na policama trgovina su modeli raznih boja, uzoraka, s otvorenim prstima, konop za vezanje...


Piše: zadovoljna.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.