Šta muškarci Zodijaka ne podnose kod žena: Djevice ne tolerišu neurednost - Ribe sebičnost

 

muskarac_zena_zodijak_horoskop

Svaki horoskopski znak ima skup određenih karakteristika po kojima možemo zaključiti koje osobine traži u drugoj osobi. Poznavajući ih, možete predvidjeti moguće probleme u vezi.

 

Astrologija je došla do zaključka šta muškarci ne vole kod žena, prema njihovom horoskopskom znaku. Ovan: Ovan mrzi nesigurne žene. Takvom muškarcu treba žena koja je spremna da se takmiči s njim. Ako se boji izraziti svoje mišljenje ili ne može odlučiti ni o čemu, to će zaista živcirati Ovna.

 

Bik: Ovi muškarci ne vole nepredvidive žene. Teže stabilnosti i rutini i vole sve znati. Ako žena stalno radi nešto što nije prema scenariju, Bik se neće osjećati sigurno.

 

Blizanci: Oni ne vole nekomunikativne žene. Treba im puno komunikacije, zato jednostavno pokušajte uvijek odgovoriti na njihovu poruku ili poziv.

 

Rak: Rakovi ne podnose neosjetljive i ravnodušne žene. Ti su muškarci superemotivni, a ako žena na ovo ne reaguje ni na koji način, on će se jednostavno udaljiti od nje.

 

Lav: Lavovi ne podnose žene koje ne reaguju na njihove čari. Ako ga ne hvalite svakodnevno on će se razočarati u vas i otići.

Djevice: Muškarci Djevice ne podnose nered. Ako žena ne pazi na svoj izgled ili ne pospremi kuću, onda ona kategorički ne odgovara Djevici.

 

Vaga: Ovi muškarci se ne mogu slagati sa ženama koje vole da se svađaju. Vage će pokušati učiniti sve da izbjegnu svađe, potreban im je sklad i mir u kući, a ne sukobi. Dakle, histerija nije za njih.

 

Škorpija: Škorpije ne tolerišu laži. Ako vas je uhvatio da niste rekli cijelu istinu, smatrajte da je vaša veza okončana.

 

Strijelac: On ne voli žene koje se boje rizikovati. Ako više volite sjediti kod kuće na kauču i ne činiti ništa novo i zanimljivo, onda niste za Strijelca.

 

Jarac: On ne voli žene koje rasipaju novac. Ako žena ne zna upravljati porodičnim budžetom i stalno je u dugovima, tada će se Jarac brzo oprostiti od nje.

 

Vodolije: Prilično su odani muškarci, ali ne podnose sebične žene. Smatraju ih dosadnima, konzervativnim i nepotrebnim u svom društvu.

 

Riba: Oni ne vole manjak empatije kod žena. Ako nije spremna pomoći ljudima ili životinjama, onda je za muškarca Ribu to neprihvatljivo.

pult24.info

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...