TEST: Odaberite svoj omiljeni tulipan i primite poruku snage i vodstva!

 

cvijeće-tulipan-test

Život nam ne nudi sve odgovore; svaki dan učimo, što i nije uvijek lako, najveća mudrost često se dobiva nakon najtežih iskustava. Razvijamo se i postajemo bolji ljudi kad napustimo svoje zone komfora i suočimo se s izazovnim situacijama, što nas prisiljava da pronađemo svoj potencijal. Ako prolazite kroz sličnu situaciju, ovaj test je za vas.

 

Dok se suočavate sa svojim izazovom, možete imati koristi od riječi moći i vodstva. Odaberite jedan tulipan  i otkrijte poruku koju vam nosi.

 

Ako ste odabrali…

 

Tulipan broj 1

Smijte se više! Osmijeh ima čarobnu moć i može ispuniti našu unutrašnjost pozitivnim energijama i pomoći nam da se oslobodimo svih osjećaja koji nas drže zaglavljene u negativnoj stvarnosti.

 

Bez obzira što danas doživljavate, potražite razlog da se nasmiješite.

 

Nije sve u vašem životu loše i kad se počnete fokusirati na ono što je stvarno dobro i počnete iskazivati stvarnu zahvalnost, stvari će se početi mijenjati za vas.

 

Tulipan broj 2

Već ste odrasla osoba, osoba koja je imala različita iskustva, dobra i loša i u ovom trenutku već možete razlikovati stvari koje će vam učiniti dobro od onoga što će vam naštetiti.

 

Prilikom donošenja odluke uzmite u obzir svu mudrost, nemojte djelovati ishitreno, jer biste mogli ugroziti svoju budućnost. Dosadašnje lekcije ključ su uspješnog i sretnog puta u životu.

 

Razmislite o njima kad god je to potrebno i sigurnije dođite do svojih ciljeva.

 

Tulipan broj 3

Naučite uzvratiti svijetu za sve dobro što vam čini. Ako otvorite oči i dobro analizirate svoj život, otkrit ćete da imate puno više razloga za zahvalnost, nego za prigovaranje.

 

Svemir uvijek pronalazi načine da vam u život pošalje ljude koji će vam dati snage na vašem putovanju. Prestanite se žaliti na ono što nije u redu i počnite zahvaljivati ​​na dobrim stvarima i postanite zrelija i svjesnija osoba.

 

Volite i pomažite drugima. Vratite svu pozitivnu energiju koju svakodnevno primate i vidjet ćete pozitivnu promjenu koja se događa u vašem životu.

 

Tulipan broj 4

Svi imamo loše trenutke u životu; problemi s kojima se sada suočavate ne događaju se slučajno. Potrebno vam je više zrelosti.

 

Apsorbirajte sve mogućnosti rasta koje vam nudi ovo teško razdoblje i ispunite svoj život ljubavlju, pozitivnim društvom i dobrom energijom.

 

Tako ćete biti puno sretniji.

amazonke.com

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO