Top Instagram kombinacije koje nosimo ove sedmice

 

INSTAGRAM-MODNE-KOMBINACIJE-ODJEVNE-INSPIRACIJE

Instagram nam može poslužiti kao inspiracija za mnoge stvari, pa tako i za modne kombinacije. Donosimo kombinacije koje možete nositi ove sedmice inspirisane modnim odabirima poznatih trendseterica


Oprostili smo se od toplih ljetnih dana i ulazimo u onaj prijelazni period kada često ne znamo kako se obući. Jutra su prohladna, a popodnevni sati topliji. Instagram je odlično mjesto za pronalazak modnih inspiracija koje možemo nositi na posao i drugim svakodnevnim prilikama kako bismo bili lijepo i adekvatno odjeveni. Instagram je sada pokretačka snaga modne industrije, utire put novim trendovima i modnim inspiracijama, a njegove moći postavljanja trendova ne pokazuju znakove usporavanja.


Za vas smo pronašli neke od najljepših Instagram kombinacija koje možete nositi ove sedmice.


PULOVER + HLAČE ŠIROKIH NOGAVICA


Ova kombinacija sjajna je i u poslovnim prilikama, kao i za druženja nakon posla, a možete je nositi i u šetnji ili dok obavljate svakodnevne obaveze vani. Hlače širokih nogavica ove sezone su itekako u trendu. Ukomponovane sa toplim puloverom pružit će vam trendi izgled u kojem ćete se osjećati lijepo i ugodno tokom dana. Darja Barannik i Lucia Cuesta ovu kombinaciju uspješno nose.


PULOVER + HELANKE + DUBOKE ČIZME


Duboke čizme uvijek sjajno idu uz helanke, a modnu kombinaciju savršeno nadopunjuje topliji pulover. Uz par modnih dodataka imat ćete savršen outfit nosiv u svim prilikama. Ovako to izgleda kada ovu kombinaciju nosi Leia Sfez.


VESTA + JEANS + MOKASINKE


Topla vesta, jeans i mokasinke u kombinaciji daju jednostavan, a opet efektan look. Pletivo je i ove sezone u modi tako da sa odabirom bilo kojeg modela veste nećete pogriješiti. Jeans je basic komad uz koji možete kombinirati bezbroj odjevnih predmeta, a mokasinke su uvijek trendi obuća koja će vam pružiti udobnost tokom cijelog dana nošenja. Sve skupa čini mladalačku kombinaciju za svaku savremenu ženu. Hannah i Sara Crampton izgledaju super u njoj.


KOŠULJA + JEANS + DUBOKE ČIZME


Kao što super idu uz helanke, duboke čizme efektno idu i uz uži jeans. Kombinacijom ovo dvoje sa bijelom košuljom, must have komadom svake ženske garderobe, dobijate moderan izgled koji fantastično odgovara skoro svakoj prilici. Dovoljna vam je još samo torba i pokoji komad nakita da budete spremni osvojiti dan pred vama. Anine Bing sjajno nosi ovu kombinaciju.


MAJICA + KARIRANI SAKO + JEANS + ČIZME NA PETU


Odlična i vrlo moderna kombinacija u kojoj ćete izgledati ženstveno, zanimljivo i samouvjereno. Čizme na petu sjajno idu uz jeans do gležnjeva, a karirani sako, osim što je praktičan u prijelaznom periodu, svakako podiže svaku modnu kombinaciju na viši nivo. Torbica upečatljive boje, ugodna majica ispod kariranog sakoa, i vaš dnevni look će izgledati besprijekorno. Ovako to izgleda na trendseterici Theresi.

soeursmagazine.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...