Fitness trikovi 'Victoria's Secret' anđelica... One se kunu u ove vježbe!

 

fitness-trening-anđelice-victoria_secret

Mršave ruke, istrenirane noge, čvrsta stražnjica i mišićavi trbuh za pozavidjeti: upravo tako izgledaju „Victoria's Secret“ anđelice. Modeli treniraju za takvo tijelo poput profesionalnih sportašica – nekad čak i šest do sedam puta tjedno. Ali, budi bez brige. Čak i onaj tko ima malo vremena može dovesti svoje tijelo u pravu formu – s pravim vježbama! „Victoria's Secret“ anđelice kunu se u ove vježbe…


1. Vježbe s vlastitom tjelesnom težinom 

Anđelice vole trening s vlastitom tjelesnom težinom poput sklekova, čučnjeva, trbušnjaka, burpeeja i sl. Pošto ti ne trebaju utezi niti slična oprema, te vježbe možeš raditi posvuda, svejedno je li to kod kuće u sobi ili na putovanju u hotelu. Ako želiš još učinkovitiji trening, možeš uzeti elastičnu traku za dodatni otpor, kao što to rado rade Lais Ribeiro i Doutzen Kros. Traku možeš staviti, na primjer, kod čučnjeva preko bedra. Tako će mišići imati veći otpor te će se aktivirati čak i teško dostupna duboka mišićna muskulatura.

2. Preskakivanje užeta

Ovo je jednostavna, ali također jako učinkovita vježba koju, između ostalih, preporučuju Stella Maxwell i Adriana Lima. Njihov trik: Brazilka varira tempo skokova, to jest naizmjenično skače polako i brzo. Tako možeš za pola sata skuriti do 400 kalorija te imati dobro istrenirane noge.

3. Trening izdržljivosti

Iznenađujuće je da veliki broj anđelica ne voli baš trening izdržljivosti. Međutim, motiviraju se i redovito ga rade jer su svjesne pozitivnog učinka ovog treninga na tijelo. Karlie Kloss, koja je čak istrčala newyorški maraton, tvrdi da je dovoljno 30 minuta trčanja kako bi se dobila snaga te se počela topiti masnoća. Ako je nekome trčanje monotono, može probati takozvanu „battle užad“. Pri tome se radi o dva čvrsta užeta koja naizmjenično njišeš rukama. To je vrlo naporna vježba (koju voli Toni Garrn), a kuri jako puno kalorija te trenira cijeli gornji dio tijela.

miss7.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...