Mlađak u Djevici 17.9. – Ostvarenje dugo željenih ciljeva!

atma-mlad-mjesec-astrologija-djevica-horoskop

U četvrtak, 17.09. u 13 sati, očekuje nas mladi Mjesec u Djevici. Vladar ovog Mlađaka je Merkur koji se također nalazi u znaku Djevice i prima sjajan aspekt s Jupiterom. Budemo li znali što želimo i imali jasnu namjeru, te uložili trud u ostvarenje, u prilici smo bez većih poteškoća doći do zacrtanih ciljeva.


U četvrtak, 17.09. u 13 sati, mladi Mjesec u Djevici nositelj je produktivne i stabilne energije koja bi nam u narednim tjednima mogla pomoći u ostvarenju dugoročnih planova i ciljeva.


Djevica je simbol svakodnevice, radnih okolnosti i odnosa s kolegama, te zdravlja.


Sada imamo potrebu organizirati život, isplanirati ispunjenje planova, dovesti neke okolnosti u red, očistiti prostor u kojem živimo i radimo.


Sada je vrijeme kada možemo unaprijediti svoju radnu svakodnevicu na način da pametno planiramo i pokušamo se plana držati.


Budemo li znali što želimo i imali jasnu namjeru, te uložili trud u ostvarenje, u prilici smo bez većih poteškoća doći do zacrtanih ciljeva.


Teme ovog Mlađaka su:

– obratite pozornost na detalje

– riješite se predmeta koje više ne koristite

– postavite jasnu namjeru što želite ostvariti i razradite strategiju

– unaprijedite, poboljšajte prehranu 

– počnite redovito vježbati

– započnite novi poslovni projekt

– pronađite novi posao

– izgradite, osnažite povjerenje u vlastite mogućnosti


Imamo priliku biti prisutniji u sadašnjem trenutku. Biti ustrajni i strpljivi u ostvarenju svojih planova.


Vladar ovog Mlađaka je Merkur koji se također nalazi u znaku Djevice i prima sjajan aspekt s Jupiterom. Možda nas očekuju neki važniji razgovori ili pregovori, odluke vezane uz posao i zdravlje.


Moguće je i da se promijeni naša radna rutina, ali nabolje, ovisi o nama. U svakom slučaju, u prilici smo učiniti nešto dobro i korisno za svoje zdravlje, posao i svakodnevicu. Možemo dobiti podršku, naučiti nešto korisno, steći nove vještine koje će nam biti korisne za budućnost.


I u svim događanjima koja nam predstoje u idućem razdoblju, važno je dopustiti da se raščiste neke situacije iz prošlosti i pokaže nam se ono što jest.


Retrogradni Mars možda usporava naše djelovanje, ali nam isto tako pomaže da uočimo, otklonimo sve one prepreke na putu koje nisu od jučer, već tko zna otkad.

Julijana Oremović/atma.hr

Budi najbolja verzija sebe !!!