Meghan ima 50 kilograma, a najviše od hrane voli pomfrit

 

zdrava-hrana-meghan-markle-vitka-linija

Nakon svakog pojavljivanja, još otkako je ušla u kraljevsku obitelj, izgled Meghan Markle glavna je tema. Unatoč tome što je, baš kao svaka žena, tijekom trudnoće dobila nekoliko kilograma, njezina vitka linija nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kako je i sama istaknula nekoliko puta, takav rezultat nije došao sam od sebe. Još otkako je bila glumica, pazila je na prehranu i uz to vježbala jogu. No, ono što je mnoge šokiralo je, kako pišu američki mediji, da Meghan trenutno ima 50 kilograma, a da istovremeno uživa u nečemu što itekako ne spada pod zdrava jela - prženim krumpirićima.

Unatoč tome što se oduvijek hrani isto, crno vino i pomfrit si nikada ne uskraćuje. Ljubav prema prženom krumpiru seže toliko daleko da se tvrdi da joj je to omiljeno jelo. Dok mnogi izbjegavaju krumpir i brzu hranu općenito, Meghan si ovo jelo uvijek dopušta.


Trik, odnosno pravilo kojeg se drži već dugi niz godina je čaša tople vode s limunom odmah nakon buđenja. Kako ističu mnogu nutricionisti, to pomaže tijelo da se probudi i napuni energijom. Taj se korak često naziva i 'tuširanjem i čišćenjem iznutra'. Ovaj standardni ritual obavljaju mnoge holivudske zvijezde.


Uz to, Meghan nikada ne preskače doručak. Spomenuti su mediji izdvojili dnevni jelovnik vojvotkinje, zbog koje danas izgleda tako kako izgleda.

Doručak: zobena kaša s bananom i medom ili javorovim sirupom, ili puding sa chia sjemenkama


Ručak: salata od povrća i komad ribe ili mesa, ili grah


Užina: jedna zelena jabuka, bademi


Večera: tjestenina s tikvicama i parmezanom i čaša crvenog vina


Doručak: ovsena kaša sa bananom i medom ili javorovim sirupom ili puding sa čia semenkama.


Ručak: salata od povrća i komad ribe (meso) ili pasulj;


Užina: jedna zelena jabuka, bademi ili povrće i voće


Večera: testenine sa tikvicama i parmezanom i čaša crvenog vina.
Piše: story.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO