Evo na koji način vojvotkinja od Kembridža održava liniju, ali i savršenu ljepotu


vojvotkinja-vojvotkinja_od_kembridža-catherine_middleton-britain-x_factor_britain-great_britain-big_eye-london-manchester

Vojvotkinja od Kembridža nije sklona vježbanju, ali neaktivnost na tom području nadomešćuje restrikcijom ishrane.

Uprkos tri trudnoće koje je imala, Kejt Midlton uspjela je da očuva elegantnu figuru, a nakon svake je u rekordnom roku vratila svoju liniju. Za razliku od svoje sestre Pipe, vojvotkinja od Kembridža nije sklona vežbanju, ali neaktivnost na tom području, Kejt nadomešćuje striktnim dijetama koje uključuju sirovu, visoko proteinsku hranu s minimalnom količinom ugljenih hidrata i povremenim desertom.

Pored Kejtinih ličnih ograničenja hrane, kao pripadnici kraljevske porodice zabranjeno joj je da jede određene stvari, ali to je ne sprečava u eksperimentisanju s hranom. Kejt je navodno, ne bi li smršala pre venčanja pribegla dijeti koja se sastoji od proteina, povrća, voća i hleba od celog pšeničnog zrna. Takođe, velika je ljubiteljka sirove hrane što uključuje različita jela bez termičke obrade.

Među omiljenim specijalitetima joj je sirova riba marinirana u limunovom soku i drugim začinima, salata od lubenice, gaspačo, godži bobice i bademovo mleko. Sirovu hranu navodno jede najmanje jednom nedeljno kako bi, osim besprekorne figure, održala i sjaj kože.

Kao što smo već istakli, Kejt ne zazire od eksperimentisanja s hranom koja na prvi pogled može da zvuči i deluje neobično. Tako je prilikom posete Kanadi degustirala različita egzotična jela koja se ne bi svidela svakom nepcu. Baš tamo je, između ostalog, otkrila da je, poput većine Engleza, velika ljubiteljka začina, a omiljeni dodatak jelu joj je kari.

Iako Kejt voli da se drži striktne dijete, često se počasti prazničnim poslasticama kada se za to ukaže prilika. Na njenom se meniju često mogu videti deserti poput božićnog pudinga s maslacem i božićnog voćnog kolača.

Poslastice najčešće slede nakon salate s kozicama i jastogom, pečene ćurke i roštilja. Međutim, Kejt sama ne mora da brine oko hrane, već za to ima privatnog kuvara koji joj ispunjava sve želje.
zenskikutak.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!