Kako da koža bude oslobođena od dlačica i do 6 meseci?


beauty-beauty_tips-tips_and_tricks-fashion-women-legs-beautiful_legs

Osim standardnih trendova koji se menjaju iz godine u godinu, postoje i oni koji su neprolazni, a to je savršeno glatka koža u svakom trenutku, a naročito leti, kada bismo najradije 24h provodile u omiljenom bikiniju, pored bazena ili mora.

Godinama tragamo za idealnim i pristupačnim rešenjem, koje će nas lišiti čekanja da dlačice izrastu, zakazivanja depilacija ili eliminisanja dlačica upotrebom brijača, koje za sobom ostavlja najčešće posekotine i rezultati traju isuviše kratko.

Kako bi odgovorio svim našim potrebama – dugotrajno glatkoj koži - nakon svega nekoliko tretmana, bezbolnom i bezopasnom uklanjanju dlačica, a pre svega pristupačnom i zahvaljujući kom spremne možete da dočekate leto, Philips nam je doneo inovaciju koja je na našoj listi must have proizvoda za predstojeću i svaku narednu sezonu. Nakon 14 godina saradnje sa stručnim timom dermatologa, stigla je Philips Lumea Prestige.

Koje su prednosti proizvoda?
Pre svega, nećete morati da brinete o crnim tačkicama koje ostaju nakon brijanja dlačica. Takođe, ovde nema bojazni od nastanka irtitacije ili crvenila, koje je se javlja nakon depilacije voskom.

Nakon 12 tretmana ovaj uređaj proređuje dlačice na nogama za 78% na nogama, 64% na bikini zoni, 65% na pazusima.

Aparat poseduje senzor SmartSkin koji prilagođava intenzitet tretmana vašoj nijansi kože, kao i indikator spremnosti za emitovanje svetla, čime je osigurano da uređaj emituje svetlosne impulse jedino u dodiru sa kožom.

Lumea Prestige može se koristiti i bežicno i sa kablom, a dolazi u paketu sa 4 nastavka, specijalizovana za bikini zonu, pazuh, lice i ostatak tela.

Uz aparat vam je na raspolaganju i besplatna aplikacija za kontinuiranu podršku i personalizovano vođenje kroz tretmane.

Kako funkcioniše?
Zasniva se na IPL tehonologiji, odnosno intenzivnom pulsirajućem svetlu. U pitanju je veoma nežan tretman, kojim se svetlosna energija šalje do korena dlake (ne dopire u krvotok) zatim stimuliše folikul da pređe u fazu mirovanja - "uspavljuje" dlaku, a vi uživate u glatkoj koži bez dlačica mesecima.

Prva 4 tretmana se sprovode na svake dve nedelje, zbog ciklusa rasta dlake, nakon čega se sprovode tretmani održavanja efekata na svakih 4-8 nedelja, zavisno od individualnih postignutih rezultata.

Primena je jednostavna i sprovodi se u 4 koraka:
1. Započnite brijanjem, epilacijom ili depilacijom područja tela pre tretmana.
2. Izaberite postavku na osnovu nijanse kože uz senzor SmartSkin.
3. Prislonite prozor za tretiranje na kožu pod uglom od 90 stepeni. Sačekajte indikator spremnosti za emitovanje svetla i pritisnite dugme za svetlo.
4. Polako klizite aparatom Lumea preko područja za tretiranje dok se pulsirajuće svetlo emituje. Izbegavajte primenu svetla na isto mesto.

NAPOMENA:
Philips Lumea deluje na prirodno tamnoplave, smeđe i crne dlačice i na tipove kože od vrlo bele do tamnosmeđe. Što je veći kontrast između boje dlačice i boje kože, to je IPL efikasniji.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!