Aloa vera: Jedinstvena biljka "magičnih" svojstva


aloa_vera-njega_kože-njega_kose-ljekovito-bilje
Osim što umiruje kožu, aloe vera idealna je i u borbi protiv opekotina zadobijenih na suncu, kao i kod određenih upala. No, osim što se upotrebljava u njezi kože, idealna je i kao preparat za kosu.

U skladu sa godišnjim dobom naša kosa podložna je vanjskim utjecajima zbog kojih je često isušena i oštećena. Zbog toga, gel od aloe vere idealan je jer obnavlja dlaku i vraća kosi sjaj.

Upotrebom aloe vere lakše ćete se riješiti peruti. Preporučuje se svakodnevno korištenje gela od aloe vere, a njegovom primjenom, tvrdi se, riješit ćete se i svraba. Također, vaše tjeme će se, zahvaljujući ovom gelu, brže oporaviti.

Istovremeno, tvrdi se da aloe vera smanjuje pojavu dosadnih akni, što je čini idealnim preparatom i u njezi kože. Naime, akne se javljaju usljed zatvorenosti pora, a upravo ćete primjenom gela ili pilinga od aloe vere otvoriti pore i reducirati pojavu akni.

Aloe vera je idealna i kao preparat za skidanje šminke s obzirom na to da je u potpunosti prirodan preparat koji ne nanosi štetu vašoj koži. Djeluje umirujuće na vašu kožu i koži vraća prirodan sjaj.
klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...