Lični kuvar Džej Lo otkriva glavnu tajnu njene ishrane


jlo-jennifer_lopez-jennifer_lopez_workout-jennifer_lopez_training-jennifer_lopez_food_diet
Sa toliko godina, Dženifer Lopez ostaje jedna od najatraktivnijih žena na planeti. Pevačica je u savršenoj formi: poznato je da zbog toga naporno vežba u teretani i pridržava se stroge dijete. Koliko je ozbiljna njena ishrana, zna samo njen lični kuvar Kelvin Fernandez, koji je opisao od čega se sastoji tajna pevačicine dijete.

Fernandez čvrsto veruje da je ishrana Džej Lo dokazana godinama, da deluje i u potpunosti odbacuje sve pokušaje kuvara da pevačicu nahrane nečim manje dijetalnim, ali malo ukusnijim. Na primer, jednom kada je Fernandez odlučio da prekrši ishranu Džej Lo i spremi joj porodičnu večeru (jer kažu da ova žena toliko radi, da je zaslužila da se opusti), kuvar je izostavio pirinač koji je sastavni deo svakog pevačicinog obroka.

„Sledećeg dana, prišla mi je, strogo pogledala i rekla: "Kelvine, jesi li mi juče stavio pirinač uz večeru?". Pokušao sam da se nasmejem i rekao sam: "Ne, ne, ne, bila je samo piletina i salata, ti si izvadila pirinač sa tanjira." Naravno, smejali smo se, ali nisam više želeo da eksperimentišem. Ova žena je jednostavno ekstremna po pitanju svog izgleda“ rekao je Fernandez jednom prilikom.

Kada se Dženifer spremala za govor na Super Bowl of America, predala je svoj lični plan ishrane: on sadrži još manje šećera i ugljenih hidrata nego inače. Prema Kelvinu, osnovu ishrane pevačice čine jaja i povrće.

„Pre toga nisam imao pojma kako jesti povrće za doručak. Ispada da možete! Tri puta na dan jede kajganu sa povrćem, iz dana u dan. Ona generalno pokušava da jede istu stvar svaki dan“, otkriva Kelvin.


Pevačicin partner, bejzbol igrač Aleks Rodrigez, takođe je opsednut zdravom ishranom, pa čak i romantične večere kuvar priprema za njih krajnje jednostavno. Ipak, deci je dozvoljeno da jedu šta žele, pa im Fernandez često priprema nešto ukusno. Ipak, oni svakako za doručak obožavaju da jedu jaja.

Čak i ako Dženifer sebi dozvoli da pojede nešto visokokalorično (na primer, parče torte na svom rođendanu), onda će sigurno sagoreti ove kalorije u teretani. Pevačica nije ništa manje ekstremna prema treninzima nego prema ishrani. Trenira svaki dan i pokušava da nikad ne propusti nijedan trening.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!