Besplatna bojanka popularnog dizajnera cipela savršena je modna terapija za izolaciju


Bojanke za odrasle posljednjih su godina postale popularan oblik antistres terapije, što ih čini i idealnom razonodom za izolaciju.

A ako vam je potrebna i doza modne terapije, imamo sjajne vijesti za vas. Popularni dizajner cipela Manolo Blahnik je na web stranici svojeg istoimenog brenda ponudio besplatnu bojanku s originalnim crtežima njegovih cipela.

Chic bojanka je lansirana u sklopu neprofitne organizacije SMILE Project kojoj je svrha širenje sreće i poticanje drugih da dobrim djelima usreće svoju zajednicu.

Dizajner je ponudio pet crteža koje možete preuzeti OVDJE i isprintati ih ili ih obojiti na računalu, a uz svaki pišu i detalji o modelu cipela o kojem se radi.

Manolo je na web stranici pozvao sve koji preuzmu bojanku da svoja djela objave na društvenim mrežama uz hešteg #ManoloBlahnikSmiles kako bi potaknuli i druge na kreativnost tijekom izolacije u svrhu očuvanja mentalnog zdravlja.

index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...