Instagram profili čije su glavne zvijezde preslatke mace

Već je dobro poznato da ljubimci na društvenim mrežama okupljaju jednu specifičnu publiku. Na svojim profilima Insta mace svakodnevno zabavljaju svoje ‘followerse’. Zahvaljujući posebnim vještinama, neobičnom izgledu ili jednostavno simpatičnošću neke mačke popularnost su stekle preko noći. Krzneni petfluenceri posebno su umiljati dok spretno poziraju ispred fotoaparata svojih vlasnika. Ljubitelji mačaka posebno će se razveseliti na profilima koji u glavnoj ulozi imaju Insta mace. Za neke od njih možda ste i čuli, a ako niste simpatične fotke i opisi ispod slika ovih krznenih mezimica potaknut će vas da ih i na Instagramu odmah zapratite.


INSTA MACE S MILIJUNSKOM LISTOM PRIJATELJA 
Ako se pitate kako ljubimca pretvoriti u petfluencera, inspiraciju ćete pronaći na profilima u nastavku. Insta mace zavladale su Instagramom, a na naslovnoj stranici barem jednom su vam iskočile fotke ovih krznenih ljubimica. Mačke su definitivno jedan od omiljenih ljubimaca za držanje u domu. Mazne i umiljate, svojim će karakterom osvojiti svakoga. Prave su ‘glumice’ i jako se vole slikati, a ako volite fotografirati, uskoro ćete postati savršen dvojac i na Instagramu zaslužiti brojne lajkove.



Na profilu ove Insta mace dobro ćete se nasmijati. Naime ovaj preslatki ‘mrgud’ privlači pažnju svojim izrazom lica. Ova simpatična njuškica koja izgleda kao da joj nešto nije po volji ima čak 2.4 milijuna ‘followersa’.


































Udomljena mezimica, križanka je divne sijamske mačke. U petom mjesecu života, spašena je iz azila i tako je započela još jedna topla i dirljiva priča. S gotovo 4 milijuna prijatelja na Instagramu, ova maca dokazala je da je više od samo ‘lijepog lica’, a svoje mjesto upisala je i u Guinnessovu knjigu rekorda.











journal.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO