Frizura Catherine Zete-Jones s kakvom se žena osjeća i 20 godina mlađe


Pripadnici holivudske elite Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas bili su gosti na 26. dodjeli nagrada SAG održanoj u Los Angelesu. Michael je bio nominiran za dvije nagrade, a zanosna Catherine bila mu je najljepša podrška odjevena u usku srebrnu haljinu koja joj je savršeno pristajala.

Catherine Zeta-Jones bila je oličenje otmjenosti i glamura u kreaciji srebrnog metalik sjaja velškog dizajnera Juliena Macdonalda koju je sparila uz srebrne štikle s remenčićima Giuseppea Zanottija. Ženstvena haljina koja podsjeća na glamur osamdesetih ima duboki dekolte i visoki raspor, no sve u granicama profinjenosti. 
Mlađahnoj pojavi prelijepe 50-godišnjakinje doprinijela je i drugačija frizura. Glumica je kosu nosila podignutu od čela i skupljenu u polurep, a dio kose raskošno je padao preko desnog ramena.

Promjena frizure bila je očita jer Catherine je inače vjerna svojim prepoznatljivim frizurama poput raspuštene kose s ležernim razdjeljkom na sredini ili elegantne punđe. Za frizuru za dodjelu nagrada SAG zaslužan je frizerski stilist Chad Wood, a svakako je riječ o stilu koji pomlađuje, pa i za 20 godina.

zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...