Draže su im avanture: Tri horoskopska znaka koji izbjegavaju duge veze


Većina ljudi traži ozbiljnu vezu u kojoj će biti do kraja života, ali postoje i razdoblja kada im više odgovara biti u neobaveznom odnosu s nekim. Za to treba naći nekog tko je slobodnog duha i tko zna funkcionirati u ovakvom odnosu jer tako nećete nikoga povrijediti kada ga odlučite prekinuti, piše Elite Daily.

Ova tri horoskopska znaka najbolji su izbor ako tražite nekog s kim ćete uživati u vezi bez obaveza.

Ovan

Ovnovi najveće zadovoljstvo pronalaze u osvajanju. Ovim vatrenim znakom upravlja Mars, planet koji se povezuje sa strašću pa su oni avanturističke prirode. Katkad se dogodi da zavedeni strašću završe u ozbiljnoj vezi u kojoj se ne osjećaju dobro pa brže bolje traže izlaz iz nje. Njih pokreću strast i romansa pa obožavaju kratke i napete veze sve dok ne nađu pravu osobu s kojom bi se mogli skrasiti. Ova prava osoba mora biti netko tko može pratiti njihov tempo ili dati im prostora za njihove osobne avanture.

Blizanci

Blizanci su prirodna radoznali i fascinirani životom i novim iskustvima. Ovaj zračni znak ide u pravcu svojih zanimanja, a ako netko ili nešto ne može održati njegovu pažnju, lagano nastavlja dalje. Blizanci vole biti u romantičnim vezama, ali su rijetko kad spremni uložiti u njih, osim ako nisu potpuno, intelektualno i emotivno, slobodni s osobom s kojom su. Ovaj se horoskopski znak odlučuje skrasiti tek kad on smatra da je spreman za to.

Strijelac

Od svih horoskopskih znakova Strijelac najviše voli kratke veze. Ovaj šarmantni znak želi proživjeti život kao jednu veliku zabavu pa su prilike za romantične susrete vrlo česte. Strijelčevi vole slobodu istraživati i širiti svoje vidike. Oni stalno žele nova iskustva pa im zbog toga ostaje malo vremena da se posvete održavanju ozbiljne veze. Zbog toga su njihove veze često krate, ali slatke.
index.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!