Kineski horoskop za 2020. godinu: Šta nam donosi godina Pacova


Kineski horoskop za 2020. godinu, koja je godina Pacova, donijet će mnoge promjene, što velike, što male, što na ljubavnom kao i na poslovnom i zdravstvenom polju.

PACOV

Novi poslovi, čak i promjena profesije samo vam može otvoriti put koji vodi stabilnosti. U ljubavnim, ali i bračnim odnosima tada će vladati popustljivost, razumijevanje, međusobno dopunjavanje.

Neki od vas će konačno probuditi naklonost partnera, netko će od flerta i dvosmislenog kontakta prijeći u konkretniju ljubavnu priču.

BIVOL

Poslovi koji su vezani s inozemstvom, nekretninama, velikoj trgovini su dobro aspektirani i imali biste uspjeha u njima. Pojedinim vezama će isti taj Neptun donijeti duboko povezivanje s partnerom. Ovo je aspekt da san može postati stvarnost, a za neke će tako i biti. Slobodnima susreti koji imaju miris “već viđenog”.

Pojedinim vezama će isti taj Neptun donijeti duboko povezivanje s partnerom. Ovo je aspekt da san može postati stvarnost, a za neke će tako i biti, posebno ako ih podržavaju aspekti u njihovim natalnim kartama. Slobodnima susreti koji imaju miris “već viđenog”.

TIGAR

Ova godina vam donosi poteškoće oko pravih izbora. Imat ćete pomake, pomoć nekog autoriteta, ali je ta priča sklona odlaganjem.

Saturn će vas sputavati u partnerstvima i ljubavi završavajući vam priče, brže nego što su i započele, Neptun će vas pokušavati “prizvati” da sagledate situaciju u ljubavi bez “ružičastih” naočala.

ZEC

Bitno je kako ćete se vi sami postaviti, a mnogo toga ovisi o vašim natalnim pozicijama planeta. I Uran vas “udara” tako da ćete imati osjećaj kao da ste na vrtešci. Pazite se dvosmislenih situacija i odnosa na poslu tijekom cijele godine.

Mnogi od vas će biti nepravedno optuženi od strane voljene osobe, a neki i sa pravom, ali će doslovno rečeno, shvatiti s kim u stvari žele podijeliti budućnost.

ZMAJ

Imat ćete podršku Jupitera i Urana u ovoj godini. Iskoristite to! Ništa vas neće ugrožavati pa krenite u poslovnu akciju. Slobodnima proljeće, ljeto i rana jesen donesi mnogo lijepog u polju ljubavi.

Neko se vezuje za čitav život. Bračni partneri u tom periodu imaju harmoniju zajedničkog života.

ZMIJA

Vanjske okolnosti mogu biti teške i zastrašujuće, ali ako će netko isplivati na površinu iz ove godine kada je polje posla u pitanju, onda ste to vi.

Mnogi će se zadržati u vezi iako vam ne odgovara. Loši odnosi mogu postati još lošiji.

KONJ

ormal" style="line-height: 150%;"> Godina je bogata i na profesionalnom planu. Vaše šanse su povezane s tranzitom Jupitera i Urana i to je velika sreća. Imate mogućnosti da stabilizirate odnos i da ga postavite na realne temelje.

Bračni će se stabilizirati bolje nego ikada. Srpanj/jul i kolovoz/avgust su mjeseci kada će se pojaviti želja za promjenama.

KOZA

Pluton vam donosi na profesionalnom planu velike šanse. Otvaraju se jedna za drugim vrata mogućnosti. U ljubavi, za vas ovo može biti godina nadahnuća, usmjeravanja jedra na neke pozitivnije strane, a kormilar je idealan, sam bog mora – Neptun.

On s prvom dekadom gradi lijepe aspekte i donosi vam mogućnost ostvarenja nekih snova i to na početku ove godine.

MAJMUN

Pazite da ne skrećete s nekih dobro utvrđenih staza. Neki poslovi mogu imati loš temelj i na samom početku godine to će se pokazati. Tokom ove godine ćete više biti okrenuti obiteljskim problemima.

Partnerstvo može trpjeti zbog toga. Uran zahtjeva promjene i na ovom polju bilo da se radi o sređivanju već postojećeg odnosa ili je u pitanju novi koji se tek treba razviti.

PIJETAO

Generalno je ovo dobra godina za vas. Ili bolje reći ovo je godina žetve pa sada vidite što ste napravili u prethodnoj. Jesen za vas donosi nove mogućnosti. Možda će se netko od vas odlučiti za brak tada. Poznata je vaša odanost.

Pa kada ste već odabrali neka vam je sa srećom. Slobodnima će u rujnu/septembru najvjerojatnije upoznati osobu koja im odgovara.

PAS

Ne treba zanemariti da na početku godine imate Saturna za saveznika, a to nije mala stvar. Vodenjaci koji nisu u vezi teško će započeti neku ljubavnu priču tijekom ove godine, osima ako natalna karta ili pak sam podznak ne govori suprotno.

Vezivanje i zajedništvo neće ugroziti vašu slobodu i identitet što je najveći strah svih Vodenjaka za koje je samo nebo granica.

SVINJA

Nekima će biti zategnuti odnosi s kolegama, dok će drugi postati šefovi, ali će ih opterećivati odgovornost kojoj oni možda nisu dorasli. Oni koji su dugo u braku imat će realnih strahova hoće li isti opstati.

Nova poznanstva su aktualna do kraja godine, ali pazite kako se postavljate prema u vezi, jer su tijekom listopada/oktobra i novembra/studenog mogući nagli prekidi.
radiosarajevo.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO