Ruž u boji fuksije idealan je za jesenske dane


Ruž uz tek par poteza osvježi i začini baš svaku našu kombinaciju, zbog čega je on stilski trik koji biramo kada želimo dati boost našim izdanjima.

Jesenska izdanja dolaze u paleti nešto neutralnijih i tamnijih nijansi, a upravo ruž u boji fuksije može biti koloristično osvježenje.

Nazivaju ga i cool sestrom crvenog ruža i klasikom koji jednako dobro pristaje plavušama, brinetama, kao i tamnokosim damama. 
Uz to, ova nijansa ima jednak omjer ljubičaste i crvene boje zbog čega lijepo pristaje svakom tenu. U obližnjoj drogeriji možete isprobati nekoliko različitih tubica koje će vašim usnama dati savršen omjer boje i njege. 
Nosiv je u dnevnim i večernjim varijantama te nosi nešto odvažniji prizvuk. Kroz dan ga nosite uz tek malo maskare na očima i rumenila na obrazima, a navečer ga možete upotpuniti i smokey eyesom. 
Uz to, obzirom da ova nijansa instant dolazi do izražaja, idealna je za dane kada ne želimo provesti previše vremena šminkajući se za odlazak na koktel druženje ili u kino s dečkom. 
Savjet plus – ako vam je boja fuksije i dalje intenzivna, možete ju ublažiti blagim tapkanjem po usnama za nešto suptilniji dojam. Krasi li ova tubica i vašu kozmetičku torbicu?
modamo.info

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE

Nema komentara:

Objavi komentar