Otkrivamo 5 najstrože čuvanih ženskih seks tajni, koje bi svaki frajer trebao znati, i dobro ih upamtiti….


Pravi muškarac mora znati kada treba stati, opustiti se i uživati u plodovima svog rada. Donosimo par sjajnih savjeta za muškarce!

Da bi imali redoviti i fenomenalan seks, jako je važno da međusobno komunicirate i jedno drugom otkrijete što volite, što vas pali, koje su vaše želje. A mi ćemo u međuvremenu otkriti 5 tajni koje žene obično skrivaju.

Sviđa joj se seks za vrijeme mjesečnice
Zašto su žene baš tada prilično raspoložene? Hormoni su zaslužni! Ali, treba se držati određenih pravila, recimo tuširanja prije seksa. Ako koristite tampone, može biti prisutno neudobnije trenje, zato se preporučuju proizvodi za ovlaživanje vagine. Partner ne smije brzati.

Voli da se mazi poslije seksa, naglasak je na ‘mazi’!
Žene žele ljubavnika, a ne stroj. Obožavaju orgazme isto kao i muškarci, ali jedan je dovoljan ako je dobar, naravno! Za drugi orgazam u nizu potrebni su očajnički potezi da bi uspio, a poslije toga sve zavisi od situacije. Morate naučiti uživati u njenoj blizini, zadovoljnom pogledu, ako bude bila raspoložena za nastavak, dati će vam do znanja, ne brinite!

Ako koristite prste, budite iznimno nježni!
Ako ju želite zadovoljiti prstima, cilj vam je da ona osjeti zadovoljstvo. Kada počnete stimulaciju jednim prstom, zagolicajte ulaz te nježno uđite. Budite nježni i pratite njene signale! Čisti, podrezani nokti su obavezni! 
Osim provjerenih metoda voli i nove stvari
Možda je puno stvari htjela probati, ali joj je uvijek bilo neugodno da ih sama inicira. Analni seks, igranje sa prstima, seks na javnom mestu…. Zabavan i lak način da saznate šta bi htjela probati je da oboje sastavite listu stvari i razmjenite papire.

Voli jutarnji seks
Žena koja nije raspoložena ujutro vješto će izbjeći seks pretvarajući se da spava. U protivnom, dovedite ju iz sanjivog stanja u stanje visoke uzbuđenosti i to sve prije 8 sati. Nije li to predivan početak dana?
cover.style

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...