Danas je Svjetski dan kave: Što kava koju pijete govori o vašem modnom stilu?


Instagram profil @CoffeeClothes upario je dvije najbolje stvari - modu i kavu!

Uz pomoć heštega #coffeeclothes stylish cure diljem svijeta mogu objaviti svoju jutarnju kavicu uz pomno isplaniran outfit. Ali, što uopće vaša narudžba kave govori o vašem stilu? Evo odgovora koji je ponudio magazin Harpers Bazaar.

Crna kava - Minimalist
Vjerojatno ste gradska cura i volite sve odmjereno kad je stil u pitanju. Ormar vam je prepun neutralnih nijansi koje uparujete sa crvenom i bijelom. S vama nema okolišanja i udarate odmah u glavu, što se vidi u vašem ormaru, ali i u šalici kave.
Kava s mlijekom - Cool klasika
Opušteni ste i chic. Obožavate košulje, pletivo i traper. Espresso - Cura iz grada Ne bojite se pokazati svoju dominantnu osobnost sa stilom koji nosite, ali i jakom kavom koju naručujete. Kod vas je sve u detaljima i stalnom promjenom.

Ledena kava - Trendseterica
U vašoj garderobi nalaze se svi "it" komadi. Pratite novitete i volite uložiti u nove komade, jer klasika je za vas dosadna. Vaš selfie na Instagramu nije potpun bez ledene kave u ruci i nanovijih gležnjača s potpisom.
Cappucino - Klasika
Baš kao i vaša omiljena kava, stil vam je klasičan i uglašen. Kad je nosite kaput boje devine dlake, malo promjene unesete čupavom bundom koju ste naslijedili od bake. Ormar vam me prepun bezvremenskih komada koje planirate nositi vječno.
Kava sa slikom u pjeni - Umjetnica
Ne možete si pomoći kad je u pitanju glomazno prstenje, sunčane naočale i kavica koju je konobar samo za vas ukrasio.

Znate li da su ljubitelji kave bolji u krevetu? Barem tako kažu istraživanja!
diva.vecernji.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE

Nema komentara:

Objavi komentar