Beretka je jedan od najpopularnijih komada ove jeseni, a evo i kako ju nositi


Iako je sunčano vrijeme na iznenađenje svih nas na neko vrijeme pomaknuo odijevanje jesenskih favorita iz našeg ormara, izlozi dućana daju navijestiti da nam uskoro stižu hladnije temperature koje će podrazumijevati nekoliko slojeva odjeće i dodatke koji će nas dodatno grijati – šalove, krznene dodatke, kape, turbane…

Među omiljeni dodacima i ove jeseni bit će šarmantna beretka koju ćemo usklađivati s bojom kaputa, ali i ostalim modnim dodacima – torbom i cipelama.  
Dozu francuskog chica lako ćete dodati svojim kombinacijama ako se odlučite za ovaj model kape, a nositi ju možete kao dio office, ali i ležernih izdanja. Stilizirati ju možete uz bluze i midi suknje za ženstven izgled ili odijela za nešto sofisticirani dojam. Naravno, sjajno se slaže i s traperom, kao i samtom.

Jarke boje, pruge, vuneni ukrasi na vrhu kape, kožni modeli, ove jeseni očekuje vas šarolika ponuda beretki na policama omiljenih dućana. Hoćete li ju vi učiniti dijelom jesenske garderobe?









modamo.info

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO