ŠARMANTNI MOPS OSVAJA NEW YORK


Skrolajući Instagramom, za oko nam je zapeo jedan sasvim neobičan par. Mops Ari zasigurno ne živi običan život jednog psa. Naime njegova gazdarica pretvorila ga je u pravog manekena koji spremno pozira u modnim kreacijama svoje vlasnice. Iza profila ‘Honey I dressed the pug’ skriva se četveronožni njujorčanin koji dobro zna da u svjetskoj metropoli šetnja parkom i gradskim ulicama jednostavno mora biti stylish. Mops Ari je naime i zaštitno lice brenda odjeće i modnih dodataka za pse koji će osvojiti sve modno osvještene vlasnike ljubimaca. U nastavku pogledajte kako izgleda jedan sasvim neobičan život običnog psa.

Svjetska modna metropola New York, dom je brojnih trednseterica. Mnoge od njih vlasnice su i kućnih ljubimaca, a svoju ljubav prema životinjama ne skrivaju niti na društvenim mrežama. Kamo god putuju, vode ih sa sobom, stoga se može zaključiti da ovi ljubimci žive život na ‘na visokoj nozi’. Da kućni ljubimci i moda idu zajedno, dobro je poznato. Tako se vlasnice stilski usklađuju sa svojim krznenim prijateljima za svaki izlazak iz doma, a sa svojim followersima, one najbolje kombinacije svakodnevno dijele na svojim profilima. Mops Ari tako se može pohvaliti vlastitim brendom koji se bavi dizajniranjem uzica, ogrlica, marama i još mnogo neodoljivih komada za psiće.

ČETVERONOŽNI ‘ŠMINKERI’
Ovaj mops, sa sigurnošću možemo reći, prirodno je talentiran za manekenstvo. Njegova vlasnica stoga je odlučila iskoristiti Arijev talent i svoju ljubav prema modi, te je pokrenula unosan posao u kojem oboje uživaju. Svi će se složiti da odjeća i modni dodatci u ‘mini’ veličini zaista izgledaju neodoljivo. Kada u njima ulicom prošeću i četveronožni ‘šminkeri’ malo tko će ostati ravnodušan.
Prirodajte cijeloj slici i neki upadljivi detalj koji se slaže s kombinacijom vlasnika i dobili ste prizor koji ćete još neko vrijeme pamtiti. Na njihovoj stranici  osim uzica i ogrlica čeka vas i cijeli niz modnih poslastica poput trokut marama koje dolaze u paru, pa ćete ih i vi lako pričvrstiti u kosu ili na torbu, jer kako i sam slogan kaže: ‘Twinning is winning.’
journal.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO