Boja "kralja svih dragulja" domu daje nesvakidašnji šarm


Kako se jesen bliži svom početku, tako se sve više okrećemo svim onim divnim zagasitijim i tamnijim tonovima, i u odijevanju i u uređenju interijera. Jedna od boja koja će ove jeseni biti veliki trend u uređenju doma svakako je duboka crvena, boja dragulja rubina.

Rubin je poznat kao kralj svih dragulja te je najdragocjeniji dragi kamen. Njegova duboka crvena boja predstavlja snažne osjećaje, snagu života i strast. Aristokracija je u srednjem vijeku gajila posebnu ljubav prema rubinima kao talismanima zdravlja, bogatstva, mudrosti i ljubavi, a i danas se često biraju kao romantičan poklon.


Duboka crvena boja u domu će izgledati očaravajuće i dominantno, a želite li biti još dovitljiviji, isprobajte kombinirati različite nijanse iste boje kako biste unutar svoja četiri zida stvorili monokromatsku temu.

U galeriji pronađite fotografije koje dokazuju da boja "kralja svih dragulja" domu daje nesvakidašnji šarm i inspirirajte se za uređenje vlastitog životnog prostora







Piše: zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...