6 ključnih modela jakni i kaputa za zimsku sezonu


Iako vam se na prvi pogled može činiti kako je još uvijek rano za nabavu zimskih komada, moramo vas razuvjeriti i reći kako su omiljene high street trgove već odavno predstavile zimske kolekcije, stoga ne preostaje ništa drugo nego da u iste i zavirite te nadopunite postojeću kolekciju sjajnim novim ulovima.

Ljeto je bez imalo razmišljanja mnogima najdraže godišnje doba, ali ipak postoji nešto privlačno u udobnim i toplim zimskim kombinacijama. Naime, komfor i neopisiv cosy prizvuk razlozi su zbog kojih se veselimo oversized kaputima, toplim jaknama i neutralnim zemljanim nijansama koje savršeno odgovaraju zimskom periodu godine. Za brend Uterqüe zasigurno ste čuli, prvenstveno jer se radi o Zarinom sestrinskom brendu, ali koji krije ipak nešto kvalitetniju ponudu. Uterqüe njeguje klasičnu i zanimljivu estetiku koja će se savršeno uklopiti u ormar moderne žene koja voli igranje s modom, ali prije svega naglasak stavlja na kvalitetu izrade. Iz aktualne ponude za oko su nam zapele divne jakne i kaputi koji objedinjuju atraktivan izgled i kvalitetu, pa možete biti sigurni kako ćete nabavom takvog komada biti osigurani za nekoliko zima, a na samo ovu nadolazeću.



U nastavku smo izdvojili šest ključnih modela za koje smo sigurni kakao će pronaći svoje mjesto u mnogim ormarima i apsolutno oduševiti sve zaljubljenike u klasičan, a upečatljiv modni izričaj!







fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!