DAME ZNAJU: Žene od stila nikada ne nose ovih 5 stvari!

One su decenijama na vrhu liste najbolje obučenih žena sveta

Francuskinje su odavno oličenje vanvremenske elegancije i sjajnog stila, stoga ne čudi da se i dalje prozivaju najbolje obučenim ženama na svetu.

U nastavku pogledajte šta one izbegavaju da nose i zbog čega:

1. Puš-ap grudnjak
Dok žene širom sveta žele da povećaju svoj dekolte uz pomoć grudnjaka, Francuskinje se time uglavnom ne opterećuju. Za njih su i male grudi senzualne i zato neće posegnuti za puš-ap modelom, nego će nositi klasične modele ili uopšte neće obući grudnjak.

2. Štikle "neboderke"
Francuskinja nikada ne bi nosila cipele s previsokom potpeticom. Najbolje obučene žene na svetu igraju na kartu elegancije. Za sebe će odabrati cipele sa ravnim đonom poput baletanki, a kada je u pitanju obuća s visokom štiklom, ostaće verne klasičnim salonkama.

3. Istaknuto ime brenda
Francuskinje ne vole preterivanje, pa tako neće ni isticati logo modnih brendova u svojim kombinacijama. Za njih je to jadno i ponižavajuće.

4. Najlonke u boji kože
Za većinu modnih stručnjaka ovaj odevni komad već je dugo na lošem glasu. Iluzija golih nogu za njih je nepoželjna i smatraju da prednost moramo da damo najlonkama u drugim bojama. Francuskinje se slažu s njima.

5. Sportska odeća i obuća u "nesportskim" prilikama

Trenerku i patike ostaviće za teretanu ili pak neku aktivnost na otvorenom. U trenerci sigurno neće obavljati svakodnevne obaveze ili je obući za bilo kakvu priliku koja nije usko vezana za sportske aktivnosti.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...