Horoskop za neponovljiv vikend ljubavi: Mjesec u Djevici donosi velika uzbuđenja i tenzije!

Ovaj vikend je sigurno vikend ljubavi, a za to se pobrinuo Mjesec u Djevici …


Pred nama nije običan vikend, miran i ispunjen odmorom, već sasvim drugačiji. Neponovljiv vikend je pred nama. Sasvim neočekivano, može se pojaviti neka mogućnost koja može iznenaditi, oduševiti…

Venera je u sekstilu s Uranom i to će najviše osjetiti oni koji imaju podznak u Biku, Vagi ili Vodenjaku. Posebno osobe sa podznakom u Vodenjaku će imati priliku da iznenada naiđu na neku osobu koja ih može oduševiti. Ovo je susret koji im može donijeti ljubav. Situacija ili mjesto na kojem može doći do tog čudnog, nenadanog susreta sasvim su neobični, posebni. Poput naleta vjetra, može ih ponijeti ushićenje. Osjećaji mogu podići, dovesti u neko sasvim drugačije stanje. Ovo se odnosi i na osobe s podznakom u Lavu, koji mogu preko prijatelja, ili u nekoj skupini ljudi upoznati neku novu osobu – to je prilika da steknu novo prijateljstvo ili novu ljubav koju žele.

Svi oni koji imaju u natalu aspekte između Venere i Urana doživjet će neku brzu ili nenadanu promjenu – neki na putu ili, naizgled, slučajnom susretu. Sve se može dogoditi naglo. Mjesec će biti u Djevici, znaku koji je vezan za posao, zdravlje, vježbanje i to može biti i dok nešto radite ili nudite neku uslugu ili ste na rekreaciji ili nekom vidu opuštanja.

Želje i strasti će biti pojačane i postojat će potreba za promjenom. Merkur je na posljednjem stupnju Bika, spreman da od 13. lipnja uđe u Blizance.

Nekima će to donijeti i dvoumljenje, posebno ako je riječ o novom poznanstvu. Naročito ako ste pod utjecajem Mjeseca, imate podznak u Djevici, ili Raku možete biti skloni analizirati, čime će zanos možda biti umanjen ili čak sreća propuštena. Osobe s podznakom u Blizancima i Djevici će 11. lipnja biti sklone da se uzbuđuju ili nerviraju, doživjeti unutarnja preispitivanja, ali i tenziju, uznemirenost, mogućnost konflikta, ili rasprave.

Djevice u podznaku bi trebale biti opreznije u prometu i komunikaciji, ne žuriti i da ako je moguće ne putovati, posebno ne na kratka putovanja. Merkur u Djevici je u opoziciji s Marsom u Škorpionu.

Osobe s podznakom u Ovnu i Škorpionu, pa onda i svi drugi, posebno osobe rođene u drugoj polovici studenog i svibnja, bit će nešto sklonije uznemirenosti, uzbuđenjima ili upalama. Škorpioni u podznaku će biti svadljivi, skloni uznemirenju i možda sukobu, svađi s partnerom i to posebno od 10. do 12. lipnja 2016. godine. Opet, ono što je dobro za njih je da će biti senzualne, privlačne i sklone ljubavnim zgodama ili neočekivanim i neobičnim doživljajima. Neke očekuju iznenadni novčani dobici od drugih.

Ukoliko imate podznak u Ovnu možda ćete se uzbuđivati i ljutiti zbog financijskih troškova krajem tjedna. S druge strane, mogući su neočekivani dobici, novac od drugih koji ih može iznenaditi.

Osobe s podznakom u Biku, posebno ako se bave nekim privatnim poslom, imaju neki neočekivani financijski dobitak, koji će ih oduševiti. Nekima će donijeti neponovljivu priliku za neku posebnu kupnju, koja će ih usrećiti.

Partner može biti sklon svadljivosti ovog vikenda. Vi znate činjenice, tako da trebate biti promišljeni i taktični i izbjegavajte konflikte.

Vrijeme je povoljno za saznavanje budućnosti, otkrivanje nepoznatog, dobivanjem savjeta od nekog tko je stručan i tko vam može pomoći da dođete do najboljih odluka za vas.

Dobro je vrijeme za pomlađivanja, odlično za druženja, posebno u večernjim i noćnim satima. Povoljan je i za odvikavanje od neke loše navike, koja se posebno tiče zdravlja ili čistoće mentalne i fizičke.


Na dan 11. lipnja 2016. godine, Mjesec će biti u opoziciji s Neptunom u Ribama i nećete jasno moći sagledati stvarnost. U ranim poslijepodnevnim satima, Mjesec je u Djevici i to u kvadratu sa sa Saturnom. U poslijepodnevnim satima bit će potrebno više napora i truda da nešto učinite, dok će idealno vrijeme za promjene biti u večernjim i naročito noćnim satima, kada će Mjesec biti u konjukciji s Jupiterom, kao i u trigonu sa Plutonom retogradnim u Jarcu. To je povoljan dan za stvaralačke aktivnosti. Snaga izgovorene riječi je ogromna i riječi mogu donijeti negativnu energiju, koja može izazvati nepovoljne posljedice po odnos.

Na dan 12. lipnja 2016. godine, vrijeme je preobražaja, preokreta. Mjesec u Djevici u jutarnjim i prijepodnevnim satima je u kvadratu sa Suncem i Venerom u Blizancima, što će stvoriti napetost, nervozu i mogućnost da dođe do kritike, prebacivanja, što lako može prerasti u konflikt ili svađu.


Obratite posebnu pozornost na riječi, jer ovog lunarnog dana snaga izgovorenih riječi i misli je velika i lako se može pretvoriti u stvarnost. Bolje bi bilo da manje govorite jer riječi mogu donijeti i negativnu energiju, koja može izazvati vrlo nepovoljne posljedice na neki odnos. Povoljno je taj dan provesti u samoći, baveći se sobom. Mjesec će tada biti u sekstilu s Marsom retrogradnim i u kasnim noćnim satima u trigonu s Merkurom u Biku, koji već sutra prelazi u Blizance i donosi nam promjene u komunikaciji.



Izvor: atma.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...