U modu nam se vraćaju haljine od trapera

Forma je jednostavna- oversized košulja jednostavnog kroja koja može ići doslovno uz sve. Modeli koje najviše volimo prikazali su Chloe i Stella McCartney na proljetnim revijama, gdje su haljine malo ustinuti u struku, za ženstveniji efekt. Za ovaj look aksesoara svedite na minimum, da biste izgledali maksimalno casual.
Novitet su sječene traper haljine, koje puštaju da neobrađeni krajevi slobodno vise, kakve smo vidjeli na reviji dvojca MarquesAlmeida. Ovaj grandz momenat je za malo alternativnje duše, a možete ga nositi i navečer uz par masivnih sandala.

Veoma interesantna opcija ovakve haljine je neka vrsta hibrida između jakne i haljine.

Gucci i Joseph kreacije dokazuju koliko su kreatori mislili izvan ustaljenih linija kada su stvorili za proljeće pa su rezultat komadi u kojima zaista možete se izdvojiti iz mase.
Za koju god se odlučite, traper haljina je nezamjenjiv komad za toplije dane ove godine, zato obavezno nabavite bar jednu!







Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...