Privucite ljubav u svoj život: 8 malih, ali značajnih stvari koje treba da promenite!

Najbolji način da privučete ljubav u svoj život je da promenite neke sitnice koje ste do sada radile, jer možda su upravo one krive za vaš singl status


Drage dame, ukoliko do sada niste imale sreće ili vremena da upoznate svoju srodnu dušu, ove godine napravite mesta kako u svom srcu tako i u svom životu. Najbolji način da privučete ljubav u svoj život je da promenite neke sitnice koje ste do sada radile, jer možda su upravo one krive za vaš singl status, prenosi Cosmopolitan.rs.
Pročitajte 8 jednostavnih koraka koji će vam pomoći da pronađete ljubav svog života.
1. Počnite od sebe
Najbolje je da prvo krenete od sebe i svoje ličnosti. Zapišite sve svoje mane i vreline, iskustva iz prethodnih veza. Šta je to što vas je kočilo? Da li ste zbog nekih svojih osobina ili navika izgubili osobu do koje vam je stalo? Sada je vreme da promenite i spremni dočekate nešto bolje.
2. Zaboravite na onlajn upoznavanje
Koliko god da nam internet pruža mogućnosti upoznavanja i verovatno je u većini slučajeva lakše uspostaviti komunikaciju putem Fejsbuka, ove godine zaboravite na to! Obucite najlepšu haljinu, pozovite drugarice, družite se, posetite zanimljiva mesta gde možete videti i upoznati zanimljive slobodne momke za koje nećete sumnjati da su pokupili identitet nekog stranca kao što je na društvenim mrežama čest slučaj.
3. Sredite svoj stan
Kao što ste počeli da sređujete svoj život, isto tako je neophodno uraditi i sa vašim domom. Na ovaj način ne samo da ćete se lepše osećati u čistom i urednom prostoru, već ćete se i pripremiti da još nekoga primate u svoj život!
4. Otarasite se sitnica koje vas podsećaju na bivše ljubavi

Ukoliko zaista želite da sačuvate neki suvenir koji vas podseća na bivše momke, to je sasvim u redu, ali ne navidljivom mestu gde će vas iznova i iznova podsećati na propale veze. Prošlost ostavite tamo gde jeste,  što dalje od očiju i srca. Fioka, ormani, skrivene kutije… toliko je mesta na koje možete sakriti detalje vaše prošle veze, pa ih iskoristite.
5. Razmislite šta zapravo želite od budućeg partnera
Šta vam se dopadalo na bivšem momku, a šta je to što niste mogli da podnesete? Razmislite i napravite spisak, šta zapravo želite od vašeg budućeg partnera, u kom pravcu želite da se odvija vaš odnos. Da li u ovom trenutku želite ozbiljnu vezu ili tražite avanturu? Ukoliko znate šta želite, lakše ćete to i pronaći…
6. Provodite vreme sa parovima koji imaju ozbiljnu i čvrstu vezu
Kako se vaša prijateljica ponaša prema svom momku za koga želi da se uda? A on prema njoj? Pitajte prijateljicu za savet, saznajte nešto više o njihovoj vezi. Možda vaše prethodne veze nisu uspevale, jer niste na primer tolerantni poput drugarice, ili previše popuštate pa vas partner ne poštuje. Od dobrih učitelja možete dosta naučiti, zato uvek pitajte za savet.
7. Slušajte
Najvažnija stvar koju možete uraditi kada upoznate potencijalnog partnera je da slušate. Većina ljudi voli da priča, ali zaista mali broj su dobri slušaoci. Kada naučite pažljivo da slušate, bićete oduševljeni koliko zapravo možete da naučite o nekome.

Journal De Luxe