Plava kosa pastelno rozog podtona? Savršena proljetna frizura!

 

BOJA-KOSE_KOSA_PINK-KOSA

Nijanse jagoda ili breskvica u kosi još uvijek su itekako u trendu.


Želite li svijetlu i živahnu boju kose, no da izgleda profinjeno? Želite li da vam kosa odiše svježinom i privlačnošću? Ako je vaš odgovor potvrdan, pokušajte s pastelnim bojama kose. Trenutno je osobito popularna opcija nježno ružičaste kose, koja podsjeća na boju isprane jagode ili breskve. Zapravo se radi o plavoj kosi s podtonom ružičaste boje, no mogu se vidjeti i žarkije varijante u nešto „žešćim“ pink nijansama.


Pastelne boje mogu se lako dodati prirodno plavoj ili izblijedjelo plavoj boji kose. S bojama za kućnu uporabu možete provjeriti pristaje li vam ta nova moda bojenja kose. Pastelne boje idealne su za svijetloplavu kosu jer se u njoj ističu i lako se primaju kod bojenja, dok će brinete i crnke koje se odluče za pastelni look ipak morati kosu podvrgnuti invazivnim metodama blajhanja.

 

Najbolje rezultate ostvarit ćete ako se prepustite rukama stručnjaka, jer će oni najbolje znati kako tretirati kosu, a da ju minimalno oštete. Nježne pink nijanse u valovima kose izgledaju iznimno romantično i ženstveno.


Inače, pastelne nijanse boje breskve naglašavaju privlačnost tamnije boje kože. Diskretna ružičasta daje ženama s plavom kosom nježan romantičan izgled, dok blijede ljubičaste nijanse odaju moderan i samopouzdan stav.


Za koji god look se odlučili, vjerujemo kako ćete se s pastelnom bojom kose automatski osjećati poletnije i vrckavije, pa su baš zato ovakve boje prikladne za proljetne dane kada se sve, pa i mi, budi iz zimskog sna.


Da se radi o velikom kolorističkom trendu dokazuje i obilje inspirativnih lookova pastelne roze kose s Instagrama, a mi smo izdvojili neke koji bi i vas mogli potaknuti da se odlučite na bojenje kose u ovu šarmantnu nijansu.

jolie.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar